Αθλητισμός

Η Βραδιά των Άσσων 2018: Πλησιάζοντας στην μεγάλη βραδιά!

Ακούστε το άρθρο

Η Βραδιά των Άσσων 2018, η κορυφαία διοργάνωση επιβράβευσης της προσπάθειας και των επιτυχιών στον ηλειακό αθλητισμό, θα είναι και πάλι σύντομα κοντά μας.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ. ΄Ήλιδας δίνουμε ραντεβού στη γιορτή του αθλητισμού που αγάπησε και αγκάλιασε από άκρη σε άκρη όλος ο Νομός μας.

Με νέο σχεδιασμό, καινούρια πρόσωπα, ανανεωμένες ιδέες και σε διαφορετικές συνθήκες, αλλά σταθερά με την τοπική κοινωνία στο πλευρό μας, για να επιβραβεύσουμε και να χειροκροτήσουμε τις αξίες, του συναγωνισμού και της άμιλλας, που οι αθλητές μας, έρχονται πάντα να μας θυμίζουν!

Μαζί μας θα είναι για μια ακόμα χρονιά και το τμήμα μπάντμιντον του Φιλαθλητικού για την παραμονή στην Α1 Εθνική, ο Αρίων Αμαλιάδας για την προσφορά του στον αθλητισμό και την κολύμβηση, η Μαρία Λαϊνοπούλου για την συμμετοχή σε περιφερειακούς αγώνες ρυθμικής γυμναστικής, ο Δημήτρης Κανδύλης, πρωταθλητή Ελλάδας στην πρακτική σκοποβολή και μέλος της Εθνικής ομάδας και ο Όμιλος Ξυλορακέτας Αμαλιάδας που στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας.

Σας περιμένουμε κοντά μας για να τιμήσουμε όλους αυτούς που διέπρεψαν τη χρονιά που πέρασε, με πάνω από 100 βραβεύσεις ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουμε να ψηφίζουμε και τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν το 2018 στο patrisnews.com.

Διαβάστε ακόμη

https://www.patrisnews.com/i-megali-psifoforia-tis-vradias-ton-asson-epilexte-tous-koryfeous-tou-iliakou-podosferou/

Όλη η επικαιρότητα