Αθλητισμός

Η Βραδιά των Άσσων 2019: Οι Deckadance θα «ξεσηκώσουν» το Πάρκο Ξυστρή!

Ακούστε το άρθρο

Έκπληξη Νο1 για την Φετινή Βραδιά των Άσσων 2019 που όπως σας έχουμε προϊδεάσει, θα είναι μια βραδιά για να την… θυμάσαι αφού το πατρινό συγκρότημα Deckadance θα μας κρατήσει συντροφιά με αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα τόσο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όσο και μετά το τέλος της.

Οι Deckadance είναι η μπάντα που δημιουργήθηκε για να κάνει live! Δεδομένου ότι κάθε άνθρωπος έχει να αφηγηθεί μία τουλάχιστον ιστορία για το πόσο θα ήθελε να ανήκει σε μπάντα εμείς σας παρουσιάζουμε την καλύτερη στο είδος της και στην Πάτρα, η οποία για μια και μόνο βραδιά θα βρεθεί στον Πύργο και το Θεματικό Πάρκο Ξυστρή το Σάββατο 14 Δεκέμβρη!

Deckadance όπου και αν έχουν εμφανιστεί έχουν κάνει άπαντες να τα περάσουν μοναδικά και να συζητούν γι’ αυτούς τις επόμενες ημέρες!

Στην περίπτωση τους, έχουμε να κάνουμε με δημιουργικούς μουσικούς οι οποίοι έφτιαξαν ένα πρόγραμμα με τα χεράκια τους, δίνοντάς μας τη χαρά να τις ακούσουμε το μεθεπόμενο Σάββατο στην πανέμορφη αίθουσα εκδηλώσεων του Θεματικού Πάρκου χωρίς βέβαια να παραλείψουμε  και το τραγούδι από τις δύο super ερμηνεύτριες την Ελίνα Μαυρίδη και την Μαριάνα Βούλγαρη!

Το περασμένο χειμώνα οι  Deckadance χάρισαν απίστευτες στιγμές διασκέδασης με τα Live τους στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, τα οποία συνέχισαν με τρομερή επιτυχία και το καλοκαίρι ενώ για μία και μόνο εμφάνιση θα βρεθούν στον Πύργο για να ξεσηκώσουν με τις μουσικές και τα τραγούδια τους όσους δώσουν το «παρών» στην Βραδιά των Άσσων 2019!

Οι DeckaDance σχηματίστηκαν το 2013 και από τότε μέχρι και σήμερα έχουν πραγματοποιήσει εκατοντάδες live σε μπαράκια της Πάτρας και στα πέριξ.

Παίζουν πασίγνωστες, ξένες χορευτικές επιτυχίες, εστιάζοντας κυρίως στην disco και funk σκηνή της δεκαετίας του ’70, την pop και electro των δεκαετιών ’80 και ’90, χωρίς όμως να παραλείπουν και πιο πρόσφατα, σύγχρονα τραγούδια της dance σκηνής.

Ακούγοντας τους DeckaDance, δεν σταματάς να χορεύεις, να διασκεδάζεις, να απογειώνεσαι… ένα party που σίγουρα, όταν τελειώνει, λες ότι ήταν από τα καλύτερα που έχεις πάει.

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα αγαπήθηκαν από το κοινό που τους «ακολουθεί» πιστά  στις εμφανίσεις τους και χορεύει ξέφρενα στους ρυθμούς τους.

To πατρινό συγκρότημα βρίσκεται σε συνεχείς πρόβες, ανανεώνοντας την σκηνική του παρουσία και εμπλουτίζοντας σημαντικά την playlist του, φροντίζοντας έτσι να παρασύρει τους πάντες σε ξέφρενο χορό με τους disco, funk, pop & techno ρυθμούς τους!

Kαι αν δεν μας πιστεύετε, μια… ματιά στο Youtube, θα σας πείσει για όσα θα λάβουν χώρα σε 8 μέρες από τώρα στην Βραδιά των Άσσων 2019!

Ποιοι είναι οι Deckadance

Οι Deckadance είναι μια Disco/Funk μπάντα που παίζει τις μεγαλύτερες χορευτικές επιτυχίες από τις χρυσές δεκαετίες της διασκέδασης 70s&80s! Μέλη Ελινα Μαυρίδη- Τραγούδι Μαριάννα Βούλγαρη- Τραγούδι Παναγιώτης Παναγόπουλος- Πλήκτρα/ Τραγούδι Κώστας Παναγόπουλος- Τύμπανα Σίμος Νικολόπουλος- Κιθάρα Χρήστο Γιούλης- Μπάσο.

Όλη η επικαιρότητα