Αθλητισμός

Η Βραδιά των Άσσων 2019: Η ώρα των Πρωταθλητών!

Ακούστε το άρθρο

Κάνουμε ένα διάλειμμα από την αναφορά στις εξέχουσες προσωπικότητες πανελλήνιας εμβέλειας που θα δώσουν το «παρών» στις 14 Δεκέμβρη στο Πάρκο Ξυστρή στο Πύργο για να επικεντρωθούμε στο ηλειακό στοιχείο το οποίο για άλλη μια φορά θα έχει την τιμητική του στην Βραδιά των Άσσων 2019.

Η «Πατρίς σπορ» στην γιορτή του αθλητισμού θα βραβεύσει την προσπάθεια, το ταλέντο, την αυταπάρνηση, την επιτυχία και όλα όσα χαρακτηρίζουν τους πραγματικούς πρωταθλητές.

Θα βραβεύσει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιονίκη που το 2019 έγραψε την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της με την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Θα βραβεύσει τον Όμιλο Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας που τη χρονιά που διανύουμε αναδείχτηκαν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν Πρωταθλητές Ελλάδας.

Θα βραβεύσει τον Ξενοφώντα Κρεστένων, Νταμπλούχο Ηλείας για το 2019 που κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σε μια μαγική χρονιά που σφραγίστηκε με το Τρεμπλ στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Θα βραβεύσει τον αήττητο πρωταθλητή της Α2 ΕΣΚΑΗ, ΑΣΣ Αμαλιάδας που με το πόδι πατημένο στο γκάζι βρίσκεται και φέτος στην πρώτη θέση της Α1 ΕΣΚΑΗ.

Θα βραβεύσει τον Ηλειακό Βαρθολομιού που κατέκτησε άνετα τον τίτλο της Α2 κατηγορίας και επέστρεψε πανηγυρικά στην Α1.

Θα βραβεύσει όλους αυτούς που οι κόποι τους και οι θυσίες του γι΄ αυτό που αγαπούν, ανταμείβονται εντός τεσσάρων γραμμών και ανεβάζουν επίπεδο την Ηλεία και τον αθλητισμό της.

Όλη η επικαιρότητα