Αθλητισμός Ηλεία

Η Βραδιά των Άσσων 2019: Μηχανοκίνητος, πολεμικές τέχνες, Φιλαθλητικός και κολύμβηση κρατούν ψηλά τη σημαία!

Ακούστε το άρθρο

Τρεις μέρες έμειναν για την Βραδιά των Άσσων 2019, τη μεγάλη γιορτή του ηλειακού αθλητισμού που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στις 7 μ.μ. με πλήθος βραβεύσεων αλλά και πολλές εκπλήξεις που θα τις κρατήσουμε μυστικό έως την τελευταία ώρα.

Για ακόμα μία χρονιά, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός της Ηλείας κράτησε ψηλά την σημαία των επιτυχιών και μαζί μας θα βρίσκονται τρεις οδηγοί που με την πορεία τους έχουν αποδείξει πόσο σπουδαίοι είναι.

Ο πρώτος είναι ο Γιάννης Μπαντούνας της ΑΟΛΑΠ που το 2019 κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωταθλήμα Χωμάτινων Ράλλυ, με τον Κώστα Σούκουλη στο δεξί μπάκετ.

Οι άλλοι δύο είναι το πλήρωμα των Αγγελόπουλου – Δίπλα που αναδείχθηκαν πρωταθλητές σε F2 και C6.

Συνεπείς στις επιτυχίες και για την φετινή χρονιά αποδείχτηκαν και εκπρόσωποι των πολεμικών τεχνών που διέπρεψαν σε πολλά αγωνίσματα και διαφορετικές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, παρόντες θα είναι οι: Δ. Μάλλιαρης που για ακόμα μία σεζόν κατάκτησε την Ευρωπαϊκή ζώνη και αναδείχτηκε και πρωταθλητής Ελλάδας, η Panagiotopoulos και Papadopoulos team στο κικ μπόξινγκ με τα 13 μετάλλια που φόρεσαν στο στήθος οι αθλητές της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο Μιχάλης Ανυφαντής και η Φαίη Καραγιάννη του fight club anyfantis για την 1η και 3η θέση αντίστοιχα που κατέκτησαν στο πανελλήνιο κύπελλο, η φοβερή και τρομερή ομάδα του Πέλοψ Πύργου στο ΤΑΕ ΚWON DO που σάρωσε τα μετάλλια και τις πρώτες θέσεις σε ευρωπαϊκά και εγχώρια πρωταθλήματα, η Ευδοκία Τρίμμη για την 3η της θέση στο παγκόσμιο τουρνουά G1, οι Μαρίνα Παρασκευοπούλου , Πολυξένη Κωνσταντίνου,  Δημήτρης Αναστασόπουλος της σχολής WADO RYU KARATE Πύργου για τα μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και ο Αναστάσιος Χολέβας με την 1η θέση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα.

Μαζί μας θα είναι και η ομάδα του Φιλαθλητικού που έχει βάλει για τα καλά πλέον στον αθλητικό χάρτη του Πύργου το Μπάντμιντον με κορυφαία επιτυχία την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας από τον Κυριάκο Κατσιαδράση και ακόμα την δεύτερη θέση των αδελφών Παυλίνα και Χαρούλα Βλαχαντώνη συν άλλα 9 μετάλλια στα οποία θα αναφερθούμε εκτενέστερα το Σάββατο.

Τέλος, η Βραδιά των Άσσων θα βραβεύσει τον 13χρονο κολυμβητή του Επειού Μάριο Αναστασόπουλου που  θεωρείται  ένας από τους κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας στο ελεύθερο στιλ στην ηλικία του και είναι μέλος πλέον του Sports Excellence (Μονάδα Αθλητικής Αριστείας) που αποτελεί ένα κέντρο υψηλού αθλητισμού.

Πληροφορίες για την Βραδιά

Η Βραδιά των Άσσων φέτος αλλάζει μορφή καθώς οι βραβευμένοι θα τοποθετηθούν σε ειδικά διαμορφωμένες ροτόντες ενώ θέσεις θα υπάρχουν για τους υποψηφίους της μεγάλης ψηφοφορίας του patrisnews.com αλλά και για τον κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

H Βραδιά των Άσσων θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. και καταληκτική ώρα προσέλευσης έχει οριστεί στις 6.30 μ.μ. για αυτό όποιος επιθυμεί να δώσει το «παρών» να φροντίσει να προμηθευτεί τις προσκλήσεις του και να βρίσκεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πάρκου Ξυστρή τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη.

Όλη η επικαιρότητα