Αθλητισμός Ηλεία

Η Βραδιά των Άσσων 2019: Όλοι μαζί γράψαμε ξανά ιστορία!

Ακούστε το άρθρο

«Πλημμύρισε» από κόσμο, αγάπη και επιτυχίες το περασμένο Σάββατο το πάρκο Ξυστρή!…

Αυτό που αντικρίσαμε το περασμένο Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Θεματικού Πάρκου Ξυστρή στον Πύργο δεν ξανάγινε!

Ήταν κάτι μοναδικό, κάτι πρωτοφανές!

Πέρα από τα πιο τρελά μας όνειρα και τις φιλόδοξες προσδοκίες μας…

Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός πως μια τεράστια αίθουσα εκδηλώσεων και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες γέμισε ασφυκτικά από 500 και πλέον ανθρώπους, τους οποίους μέχρι το περασμένο Σάββατο μπορεί να μην ένωνε τίποτα εκτός από την αγάπη τους για τον αθλητισμό;

Πλέον όμως, τους ενώνει και κάτι ακόμα: Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ 2019!

Ακόμα μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση με τεράστια ονόματα από όλο το φάσμα του αθλητισμού της χώρας όπως οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, η Άρτεμις Ιγνατίου, ο Παναθηναϊκός και η οικογένεια Γιαννακόπουλου, ο Προμηθέας, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ήφαιστος Πατρών, η Μαριέττα Γαλανομάτη και πολλοί άλλοι, πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας και ήρθε ξανά για να μας θυμίσει πως  θλητική Ηλεία έχει μεγαλώσει, έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου και εμείς χάρη στη δική σας στήριξη δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες για να το υπενθυμίζουμε και για να το επιβραβεύουμε!

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου το Θεματικό Πάρκο Ξυστρή πλημμύρισε κόσμο, χαμόγελα και χειροκροτήματα!

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου γεμίσατε τις καρδιές μας με αγάπη και είναι χρέος μας να γίνουμε ακόμα καλύτεροι προκειμένου να σας την ανταποδώσουμε!

Σας Ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας!
Ραντεβού στην Βραδιά των Άσσων 2020

χαιρετισμοί:

Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: «Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας να παραβρεθώ στην “Βραδιά των Άσσων 2019” που διοργανώνετε κάθε χρόνο με την ίδια επιτυχία. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια βραδιά γεμάτη λάμψη από τις ομάδες και τις προσωπικότητες που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την τελετή.
Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν πραγματοποιούνται εκδηλώσεις πανηγυρικού χαρακτήρα. Μέσα από αυτές, τιμώνται οι αξιέπαινες αθλητικές επιδόσεις της χρονιάς, αλλά και μνημονεύεται η ιστορική προσφορά μεγάλων προσωπικοτήτων στον χώρο του αθλητισμού. Η βράβευση και εν γένει η αναγνώριση, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία ώστε να αναδειχθούν τα τιμώμενα πρόσωπα ως πρότυπα για τους πολίτες μας ώστε να τους εμπνεύσουν στους δικούς τους ατομικούς αγώνες με την καθημερινότητα, αλλά και να καταστούν παραδείγματα για τους υπόλοιπους αθλητές. Όλα τα τιμώμενα πρόσωπα αξίζουν το πιο θερμό σας χειροκρότημα.
Ο Νομός Ηλείας έχει επιδείξει διαχρονικά μεγάλη προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό, μέσα από τους πρωταγωνιστές που έχει στηρίξει. Είμαι βέβαιος ότι η οικογένεια της αθλητικής Ηλείας θα διευρυνθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον, με νέους αθλητές που θα επιτύχουν μεγάλες διακρίσεις και θα προσφέρουν ανεκτίμητες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας τόσο στον τόπο σας, όσο και σε ολόκληρο το έθνος.
Εργαζόμαστε σκληρά ώστε να αναδείξουμε την αριστεία και τον στόχο προς την κατάκτηση της κορυφής στο πεδίο του αθλητισμού. Η απονομή τιμών συμβάλλει προς τον σκοπό αυτό. Παράλληλα, επιδιώκουμε να καταστήσουμε τον αθλητισμό, τρόπο ζωής για τους πολίτες μας. Βλέποντας ότι η προσπάθεια και τα κατορθώματα επιβραβεύονται, είμαι σίγουρος ότι ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας θα εμπνευστούν να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό και την άσκηση. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα καλλιεργήσει τις συνθήκες, ώστε να τους υποστηρίξει ενεργά.
Εύχομαι ολόψυχα θερμά συγχαρητήρια στα τιμώμενα πρόσωπα. Καλές γιορτές με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας.»

Α. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Η «Βραδιά των Άσσων», καθιερωμένη πλέον στην Ηλεία ως θεσμός στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του τόπου, αποτελεί αναμφίβολα εκδήλωση αναγνώρισης και τιμής σε ανθρώπους που γίνονται παραδείγματα διαρκούς προσπάθειας, άμιλλας αλλά και επιτυχίας!

Παρά τη θέλησή μου να είμαι μαζί σας, αξεπέραστοι λόγοι κοινοβουλευτικής δραστηριότητας με την παρουσία μου στη Βουλή,κατά τη συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020,δυστυχώς δε μου το επιτρέπουν.

Σας συγχαίρω ωστόσο για τη διοργάνωσή σας και μαζί «χειροκροτώ» όλα αυτά τα παιδιά, τις νέες και τους νέους μας και όλους εκείνους που σήμερα θα τιμηθούν στην εξαιρετική σας εκδήλωση.»

Μ. ΚΑΤΡΙΝΗΣ: «Η υποχρέωση μου να παρίσταμαι στην συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού στην Βουλή, με κρατάει μακριά από την σημερινή εκδήλωση της βραδιάς των άσσων.Επιτρέψτε μου όμως να σας μεταφέρω τους πιο θερμούς μου χαιρετισμούς και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην αποψινή βραδιά.

Η σημερινή εκδήλωση είναι ιδιαίτερης σημασίας για τον Νομό μας αλλά και για όλους τους Ηλείους πολίτες, καθώς βραβεύει και αναδεικνύει την συνεχή προσπάθεια, το ταλέντο, την αγωνιστικότητα και το ήθος των αθλητών της Ηλείας.  Από το παρελθόν μέχρι και σήμερα ο νομός μας έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές. Αυτό πρέπει να μας κάνει όλους να νιώθουμε υπερηφάνεια και ταυτόχρονα να παροτρύνει τους νέους ανθρώπους ώστε να παλεύουν και να αγωνίζονται καθημερινά για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων τους.

Συγχαρητήρια στον κ. Βαρουξή και σε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά. Είμαστε πάντα δίπλα σας σε τέτοιες ενέργειες.»

(Τις ερχόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει ένθετο με όλες τις βραβεύσεις και τα παραλειπόμενα της Βραδιάς των Άσσων 2019)

Όλη η επικαιρότητα