Αθλητισμός

Η Βραδιά των Άσσων 2019: Στην πρώτη «γραμμή» η αλληλεγγύη και το ευ αγωνίζεσθαι

Ακούστε το άρθρο

Η Βραδιά των Άσσων που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο δεν θα μπορούσε να μην δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε πράξεις που φανερώνουν την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο και προάγουν την φιλανθρωπία και το ευ αγωνίζεσθαι.

Μια τέτοια πρωτοβουλία πήρε τον περασμένο Μάιο ο προπονητής και υπεύθυνος των Ακαδημιών της Δάφνης Ανδραβίδας, Σπύρος Αντωνόπουλος που πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει το 1ο Φιλανθρωπικό Πανηλειακό τουρνουά Ακαδημιών με σκοπό την στήριξη στον νεαρό Χρήστο Κωστόπουλο.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου περίπου 600 παιδιά από 19 ακαδημίες ολόκληρης της Ηλείας συμμετείχαν και έστειλαν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στον μικρό ήρωα προκειμένου να βγει νικητής από την δύσκολη μάχη που δίνει. Για τρεις περίπου ώρες σε καθεμία από τις δυο ημέρες των αγώνων οι νεαροί ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε γκρουπ τα οποία κατάρτισαν οι προπονητές τους ανακατεμένα και όχι ανά ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για τον ιερό σκοπό που αγωνίστηκαν και ικανοποίησαν τον φίλαθλο κόσμο που αγκάλιασε το εγχείρημα και βρέθηκε στην Γαστούνη για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες τους αφήνοντας πλήρως ικανοποιημένο τον εμπνευστή Σπύρο Αντωνόπουλο που θα είναι παρών το μεθεπόμενο Σάββατο στον Πύργο για να βραβευτεί για την σημαντική πρωτοβουλία που πήρε.

Παράλληλα, μια ακόμα σημαντική φιλανθρωπική διοργάνωση που έλαβε χώρα το 2019 στον Πύργο ήταν ο φιλανθρωπικός αγώνας που διοργάνωσε η ομάδα μπάσκετ των Δικηγόρων Ηλείας με την συμμετοχή της ομάδα ΜELECON και διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας. με σκοπό την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου.

Toν καλύτερο τους εαυτό έδωσαν τον Μάιο που μας πέρασε η ομάδα μπάσκετ των Δικηγόρων Ηλείας και η ομάδα ΜELECON στο σπουδαίο φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι που διοργανώθηκε με σκοπό την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου

Το εγχείρημα αγκαλιάστηκε από τους ευαισθητοποιημένους πολίτες της περιοχής αφού αρκετοί ήταν αυτοί που τον περασμένο Μάιο βρέθηκαν στις εξέδρες του Κλειστού για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ακόμα περισσότεροι όμως ήταν αυτοί που προμηθεύτηκαν εισιτήρια για να στηρίξουν την προσπάθεια, και η Δικηγόροι θα βραβευτούν για την στήριξη τους στην Κιβωτό.

Όλη η επικαιρότητα