WEB tv Αθλητισμός

Η Βραδιά των Άσσων 2022: «Xρυσή» βραδιά για την Ηλεία και τον αθλητισμό της!

Λάμψη, περηφάνια και συγκίνηση στη «Βραδιά των Άσσων 2022»!
Ακούστε το άρθρο

Η Βραδιά των Άσσων 2022 πέρασε στην ιστορία και πήρε και αυτή τη θέση που τις αρμόζει δίπλα στις προηγούμενες μαγικές βραδιές που μας έχετε χαρίσει τα προηγούμενα χρόνια!

Η Βραδιά των Άσσων 2022 τα είχε όλα! Λάμψη, περηφάνια, συγκίνηση, δάκρυα χαράς και πολλά πολλά χαμόγελα επιτυχίας.

Στην Βραδιά των Άσσων 2022 δεν βραβεύσαμε απλά όσους μας έκαναν υπερήφανους την προηγούμενη χρονιά. Δημιουργήσαμε ξανά σχέσεις ζωής μέσω του αθλητισμού και στείλαμε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως η Ηλεία, αντέχει, αντιστέκεται, αξίζει και απαιτεί περισσότερα.

Τα προηγούμενα χρόνια από την αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας αλλά και από το Θεματικό Πάρκο Ξυστρή και τον Πολυχώρο Πολιτισμού του Δ. Ήλιδας πέρασαν τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού.

Φέτος αποφασίσαμε να αφιερώσουμε την Βραδιά των Άσσων 2022 αποκλειστικά στην Ηλεία! Αποκλειστικά στα δικά μας παιδιά αλλά και στους λίγο μεγαλύτερους που κάθε μέρα δίνουν τη δική τους μάχη στα γήπεδα, στα παρκέ, στα ρινγκ, στους στίβους, στα κορτ και στις πισίνες προκειμένου να φέρουν διακρίσεις για τους ίδιους και τις οικογένειές τους αλλά και για τον τόπο μας.

Και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε πανηγυρικά! Η αγάπη και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν για μια ακόμα χρονιά συγκινητική και  όλοι εμείς στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Βαρουξή και στην εφ. «Πατρίς» δεσμευόμαστε πως θα είμαστε πάντα παρόντες για να προβάλλουμε τα καλά της Ηλείας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Γιατί για εμάς πλέον η Βραδιά των Άσσων δεν είναι δουλειά ούτε μια εκδήλωση όπως όλες οι άλλες που πρέπει να φέρουμε εις πέρας.

Για εμάς πλέον η Βραδιά των Άσσων είναι γιορτή, είναι – χάρη στη δική σας αγάπη και στήριξη – θεσμός, είναι το χρέος που καλούμαστε να εκπληρώσουμε κάθε χρόνο στην Ηλεία και τον αθλητισμό της.

Τις επόμενες ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αναλυτικά φωτογραφίες από την βραδιά, τους παρόντες, όλες τις βραβεύσεις αναλυτικά και παραλειπόμενα, στο ειδικό ένθετο που θα κυκλοφορήσει με την εφ. «Πατρίς». Μην το χάσετε!

Μέχρι το  επόμενο ραντεβού μας στην Βραδιά των Άσσων 2023, ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας!

Η στιγμή που μας συγκλόνισε

Δίχως αμφιβολία η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση της οικογένειας του Σταύρου Αβραμίδη. Και αυτό διότι, τον περασμένο Νοέμβριο συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τη στιγμή που ο μικρός πρωταθλητής του Καράτε μας άφησε για το μεγάλο ταξίδι αφού μια άτυχη στιγμή στέρησε από όλους μας το χαμόγελό του και τη μεγάλη του καρδιά.

Ο Σταύρος φεύγοντας χάρισε ζωή σε 8 ανθρώπους με την γενναία απόφαση της οικογένειάς του να γίνει δωρητής οργάνων. Αυτή την οικογένεια και τον πρωταθλητή μας που παραμένει ζωντανός στην καρδιά και το μυαλό μας βραβεύσαμε για τα σπουδαία μαθήματα ζωής και αλληλεγγύης που μας έδωσαν και συνεχίζουν να μας δίνουν.

Όλοι παρόντες για τους «άσσους» μας

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου το Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας κατακλύστηκε από κόσμο, κατακλύστηκε από επιτυχίες, κατακλύστηκε από όλους εμάς που έχουμε και πρέπει να έχουν έναν και μοναδικό στόχο: Να πάμε την Ηλεία μας λίγο ψηλότερα. Και η προχθεσινή βραδιά απέδειξε πως ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει το «όχημα» για να γίνει πράξη αυτό!

Παρούσα ήταν σύσσωμη και η πολιτική ηγεσία του τόπου με τους βουλευτές του νομού Ηλείας, Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου (ΝΔ), Ανδρέα Νικολακόπουλο (ΝΔ), Διονύση Καλαματιανό (ΣΥΡΙΖΑ) και Μιχάλη Κατρίνη (ΠΑΣΟΚ), τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλο, τους Αντιπεριφερειάρχες Θοδωρή Βασιλόπουλο και Δημήτρη Νικολακόπουλο, τον Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο και τον Δήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας, Γιώργο Γεωργιόπουλο.

 

Όλη η επικαιρότητα