Η Βραδιά των Άσσων επιστρέφει το Σάββατο 18/12

Share

Ήταν 20 Φεβρουαρίου του 2016 όταν ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή και η «Πατρίς σπορ»με την εμπειρία του παρελθόντος και τις καινοτόμες δράσεις του παρόντος επανέφερε την εκδήλωση που έγινε θεσμός και κυριάρχησε στα αθλητικά δρώμενα του τόπου επί σειρά ετών αποκτώντας χρόνο με τον χρόνο πανελλήνια εμβέλεια!

Η Βραδιά των Άσσων από εκείνη την ημέρα δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω της και για πέντε συνεχόμενα χρόνια, έγινε σημείο αναφοράς για την Ηλεία επιβραβεύοντας τις επιτυχίες των αθλητών μας, τις αξίες του συναγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας, το ήθος, την προσπάθεια, την αυταπάρνηση και την προσφορά!

Το περσινό «διάλειμμα» λόγω του κορωνοϊού μας στοίχισε αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας πτόησε και δεν μας απογοήτευσε και έτσι φέτος η Βραδιά των Άσσων 2021 επιστρέφει στις 18 Δεκεμβρίου στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο με περισσότερη όρεξη και περισσότερη δίψα από ποτέ!

Με νέο σχεδιασμό, καινούρια πρόσωπα, ανανεωμένες ιδέες και σε διαφορετικές συνθήκες, αλλά σταθερά με την τοπική κοινωνία  στο πλευρό μας ετοιμαζόμαστε όλοι μαζί για να γράψουμε μια ακόμα λαμπρή σελίδα στη ιστορία του ηλειακού αθλητισμού και σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε αρωγούς και συνοδοιπόρους.

Εσείς είστε άλλωστε η κινητήριος δύναμή μας, η δική σας αγάπη έδωσε πνοή σε αυτήν την Βραδιά, την απογείωσε και την έκανε ξανά θεσμό!

Φέτος, η «Πατρίς σπορ» καινοτομεί ξανά και δίνει την δυνατότητα και σε εσάς, να επιλέξετε τους Άσσους της Βραδιάς. Αρκεί να στείλετε τις δικές σας προτάσεις στην Οργανωτική Επιτροπή της Εκδήλωσης με τρόπο που θα σας υποδείξουμε προσεχώς…

Έχετε λόγο στην ανάδειξη των κορυφαίων, έχετε λόγο στην Βραδιά των Άσσων, έχετε τον λόγο μας ότι και αυτή τη βραδιά θα την θυμάστε για καιρό!

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου το Θεματικό Πάρκο Ξυστρή θα γεμίσει ξανά από όλους εκείνους που η προσφορά τους στον αθλητισμό και το Νομό έχει γίνει βίωμα και τρόπος ζωής!

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο, εκεί όπου το 2019 όλοι μαζί γράψαμε ιστορία,  δίνουμε ξανά ραντεβού επανεκκίνησης στη Γιορτή του Αθλητισμού που αγάπησε και αγκάλιασε από άκρη σε άκρη όλος ο Νομός και όχι μόνο…

Στις 18 Δεκέμβρη αφήνουμε πίσω όλα αυτά που μας χώρισαν τον τελευταίο χρόνο και ενώνουμε την αγάπη μας για τον αθλητισμό της Ηλείας και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, ανταμώνουμε ξανά στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο.

Γιατί το αξίζουν τα παιδιά μας, οι αθλητές μας, οι Άσσοι μας… – Γιατί το αξίζει η Ηλεία μας!

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου ξανά όλοι μαζί στην Βραδιά των Άσσων 2021! Στην γιορτή του αθλητισμού, στην γιορτή όλων μας!

Η οργανωτική ομάδα