Αθλητισμός

Η Βραδιά των Άσσων επιστρέφει…

Σε µια λαµπρή βραδιά, θα τιµηθούν οι άνθρωποι του αθλητισµού της Ηλείας
Ακούστε το άρθρο

Το ραντεβού μας σήμερα στις 7 το βράδυ, στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο, με περισσότερη όρεξη και περισσότερη δίψα από ποτέ, μετά το περσινό «διάλειμμα» λόγω του κορωνοϊού!

Ήταν 20 Φεβρουαρίου του 2016 όταν ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή και η «Πατρίς σπορ» με την εμπειρία του παρελθόντος, και τις καινοτόμες δράσεις του παρόντος, επανέφερε την εκδήλωση που έγινε θεσμός και κυριάρχησε στα αθλητικά δρώμενα του τόπου επί σειρά ετών αποκτώντας χρόνο με τον χρόνο πανελλήνια εμβέλεια.

Η Βραδιά των Άσσων από εκείνη την ημέρα δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω της, και για πέντε συνεχόμενα χρόνια, έγινε σημείο αναφοράς για την Ηλεία επιβραβεύοντας τις επιτυχίες των αθλητών μας, τις αξίες του συναγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας, το ήθος, την προσπάθεια, την αυταπάρνηση και την προσφορά.

Το περσινό «διάλειμμα» λόγω του κορωνοϊού μας στοίχισε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας πτόησε και δεν μας απογοήτευσε. Και έτσι φέτος η Βραδιά των Άσσων 2021 επιστρέφει σήμερα το βράδυ στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο με περισσότερη όρεξη και περισσότερη δίψα από ποτέ.

Σε µια λαµπρή βραδιά, θα τιµηθούν οι άνθρωποι του αθλητισµού που διέπρεψαν, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, για τη συµµετοχή, την προσφορά, την αγωνιστικότητα, το ήθος και την επιτυχία, σε ατοµικά ή συλλογικά αθλήµατα. Εκείνοι που έπαιξαν δίκαια, καθαρά, που σεβάστηκαν τους κανόνες του παιχνιδιού, τους συναθλητές, τους αντιπάλους, τον φίλαθλο κόσµο. Εκείνοι που τιμούν τις αξίες του «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Όλη η επικαιρότητα