Αθλητισμός Ηλεία

Η βραδιά των άσσων: Επιστρέφει καλύτερη, ανανεωμένη και πιο ιδιαίτερη από ποτέ!

Ακούστε το άρθρο

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

H κορυφαία διοργάνωση επιβράβευσης της προσπάθειας και των επιτυχιών στον ηλειακό αθλητισμό, θα είναι και πάλι σύντομα κοντά μας.

Μετά από τέσσερα χρόνια εντυπωσιακών εκδηλώσεων με πανελλήνια αναγνώριση, η «ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ» της «ΠΑΤΡΙΣ ΣΠΟΡ» επιστρέφει καλύτερη, ανανεωμένη και πιο ιδιαίτερη από ποτέ!

Πιστοί στις αξίες και στα ιδανικά μας και φέτος, με ακόμα περισσότερη όρεξη και μεράκι ετοιμαζόμαστε για την Βραδιά των Άσσων 2019.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου δίνουμε όλοι μαζί ραντεβού στη Γιορτή του Αθλητισμού που αγάπησε και αγκάλιασε από άκρη σε άκρη όλος ο Νομός μας και έφτασε να ακούγεται σε κάθε άκρη της Ελλάδας.

Σε μια ξεχωριστή και υπέρλαμπρη βραδιά που θα πάρει και αυτή την θέση της στην ιστορία όπως και όσες προηγήθηκαν, θα τιμηθούν το ήθος, η αγωνιστικότητα, η ικανότητα, το ταλέντο, η προσφορά και η επίτευξη στόχων από πρόσωπα και συλλόγους, που κατάφεραν να διακριθούν τη χρονιά που μας πέρασε.

Μια βραδιά που φέτος θα διεξαχθεί σε χώρο «έκπληξη» τον οποίο θα σας αποκαλύψουμε σε λίγο καιρό μαζί με όλες τις άλλες εκπλήξεις που ετοιμάζουμε προκειμένου να δώσουμε την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο της Ηλείας και όχι μόνο, να χειροκροτήσει φίλους, συγγενείς, γνωστούς και γενικά τους Άσσους της χρονιάς που μας πέρασε στον ηλειακό και όχι μόνο αθλητισμό.

Αναμφισβήτητα, οι επιτυχίες για μια ακόμα χρονιά ήταν πολλές και μεγάλες, η δίψα για νέες ακόμα μεγαλύτερη και σε 40 μέρες από τώρα η Ηλεία θα φορέσει ξανά τα γιορτινά της για να τιμήσει εκείνους που η προσφορά τους στον αθλητισμό και το Νομό έχει γίνει βίωμα και τρόπος ζωής.

Οι πρωταγωνιστές , τα τιμώμενα πρόσωπα με τη βοήθεια και των τεχνικών μέσων θα φωτιστούν όπως τους αρμόζει, με σεβασμό, αποδίδοντας τους την τιμή που τους αξίζει και  δείχνοντας ότι ο Αθλητισμός Κόσμος της Ηλείας έχει ΠΑΙΔΕΙΑ και ΜΠΟΡΕΙ να ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ και να ΣΕΒΑΣΤΕΙ όχι μόνο όση ώρα θα διαρκέσει η εκδήλωση αλλά να αντέξει ακόμη και «παρατάσεις» αποθεώνοντας το άριστο, το δίκαιο όταν αυτό είναι ΑΛΗΘΙΝΟ.

Στις 14 Δεκεμβρίου του 2019 όμως όσοι έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά την Βραδιά των Άσσων είναι σίγουρο πως δεν θα την ξεχάσουν ποτέ!

Τον λόγο ή τους λόγους θα τους μάθετε εντός των προσεχών ημερών μαζί με όλες τις βραβεύσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι ένα:
Η Βραδιά των Άσσων 2019 θα είναι μια… βραδιά για να τη θυμάσαι!

Στις 14 Δεκεμβρίου, όλοι οι Ηλείοι, εντός και εκτός Νομού αλλά και όλου του κόσμου δίνουμε ραντεβού για να θυμηθούμε ξανά τις μεγάλες στιγμές της χρονιάς που μας πέρασε, τις στιγμές εκείνες που μας έκαναν να νιώσουμε περήφανοι σαν Ηλείοι και θέλουμε να τις φυλάξουμε καλά μέσα μας σαν ενθύμια ζωής.

Σε 40 ημέρες, η Ηλεία και ο αθλητισμός της γιορτάζει ξανά και σε αυτή την γιορτή είστε όλοι καλεσμένοι!

Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς…

Όλη η επικαιρότητα