Αθλητισμός Ηλεία

Η Βραδιά των Άσσων επιστρέφει – Mετράμε αντίστροφα για την μεγάλη γιορτή!

Ακούστε το άρθρο

Μόλις λίγες ώρες απέμειναν για την μεγάλη γιορτή του ηλειακού αθλητισμού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης 7μ.μ.) στον Πολυχώρο πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δ. Ήλιδας.

Για άλλη μια χρονιά τα ονόματα που αναμένεται να κοσμήσουν την εκδήλωση είναι μεγάλα και κοινής αποδοχής στο χώρο τους είτε μιλάμε για την Ηλεία, είτε για ολόκληρη τη χώρα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την Βραδιά των Άσσων 2018 έχει λοιπόν ξεκινήσει και όλοι περιμένουμε αυτή την λαμπερή βραδιά με τις πολλές εκπλήξεις.

Στην BΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ βραβεύονται οι αθλητές και οι ομάδες που ξεχώρισαν το 2018, που έκαναν υπερήφανη την Ηλεία και όλη την Ελλάδα.

Και σίγουρα όλοι περιμένουν την ανάδειξη των κορυφαίων του τοπικού ποδοσφαίρου, με την ψηφοφορία για την κορυφαία 11αδα και όχι μόνο, να έχει πάρει φωτιά!

Στις 15 του Δεκέμβρη η Αμαλιάδα, θα πλημμυρίσει από χαμόγελα και επιτυχίες και εμείς πιστοί στο ραντεβού μας θα είμαστε εκεί για να επιβραβεύσουμε τους Άσσους μας! Θα είμαστε εκεί για την Ηλεία μας, που μας κάνει υπερήφανους, τουλάχιστον στον αθλητισμό!

Όλη η επικαιρότητα