Categories: LifestyleSmile

Η υπέροχη Μαρία Ναυπλιώτου χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Share

Η τελευταία ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου δεν είχε να κάνει με την πολύ επιτυχημένη θεατρική παράσταση στην οποιά πρωταγωνιστούσε τη φετινή θεατρική σεζόν, ούτε με τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός μάς σύστησε το νέο μέλος της οικογένειας της, που δεν είναι άλλο από ένα γλυκύτατο κουταβάκι.

Όπως έγραψε στο caption το υιοθέτησε πριν λίγες ημέρες και θέλησε να μας δείξει πώς είναι η πρώτη ημέρα στο σπίτι. Το σκυλάκι είναι θηλυκό και έχει ήδη κλέψει την καρδιά της αγαπημένης ηθοποιού, αλλά και των ακολούθων της. «Πρώτη μέρα στο σπίτι και η απαραίτητη αναμνηστική», σημείωσε για την ακρίβεια. Τα σχόλια και τα likes από τους φίλους και τους θαυμαστές της «έπεσαν» βροχή.

Η ηθοποιός στη φωτογραφία φορά ένα λευκό φούτερ με ψηλό λαιμό και φερμουάρ και έχει τα μαλλιά της ίσια, ενώ δεν φορά καθόλου makeup. Άλλωστε, το φωτεινό χαμόγελό της ξεπερνά κάθε λάμψη που θα μπορούσε να της δώσει το μακιγιάζ.

Δείτε τη φωτογραφία της:

Πηγή: marieclaire.gr