Ελλάδα

Είχε εμφανιστεί στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» ο άνδρας που πήγε να σκοτώσει με αλυσοπρίονο την αδερφή του

Ακούστε το άρθρο

Διαγωνιζόμενος του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», που είχε προκαλέσει αμηχανία στους κριτές με την εμφάνισή του, είναι ο άνδρας πίσω από την επίθεση με αλυσοπρίονο στην αδερφή του!

Ένας διαγωνιζόμενος του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είναι ο άνδρας που προσπάθησε να σκοτώσει την αδερφή του, αλλά και τον θείο του, με αλυσοπρίονο, το πρωί του Σαββάτου, στην Ηλιούπολη.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, πρόκειται για έναν 47χρονο, που είχε εμφανιστεί πριν από ενάμιση χρόνο στο talent show, ντυμένος στα μαύρα και με μακιγιάζ, προκαλώντας αμηχανία στους κριτές με την εμφάνισή του. Δεν κατάφερε, για την ιστορία, να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο δράστης, θυμίζουμε, πήγε στο διαμέρισμα ενός θείου του, που βρίσκεται στο ισόγειο και αφού τον ακινητοποίησε και τον απείλησε με ψεύτικο πιστόλι, του πέρασε χειροπέδες.

Στη συνέχεια ανέβηκε στον πρώτο όροφο, που ζει η αδερφή του, κρατώντας το αλυσοπρίονο. Προσπάθησε να μπει μέσα στο σπίτι, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η αδερφή του, 50 ετών, μίλησε στην εκπομπή της Στεφανίδου και περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη επίθεση που είχε δεχθεί από τον αδερφό της με 15 μαχαιριές(!), όταν σώθηκε από θαύμα: «Πάντα ζούσαμε με τον φόβο και φυλαγόμασταν, αλλά μετά από 7 χρόνια δεν το περιμέναμε», είπε χαρακτηριστικά.

via

Όλη η επικαιρότητα