Categories: Hobby

Είδη επιβίωσης στο δάσος και το camping

Share

Είναι πολλές οι φορές που έρχεστε σε επαφή με τη φύση είτε για αναψυχή είτε για διάφορες δραστηριότητες όπως κυνήγι ή τζόγκινγκ; Είστε φυσιολάτρης και αγαπάτε να βρίσκεστε στο βουνό ή να κάνετε camping σε δυσπρόσιτα μέρη; Σας έχουμε πολύ καλές επιλογές από είδη επιβίωσης που μπορεί να σας σώσουν μέσα στο σκοτάδι, να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε ένα θήραμα, να βρείτε τον δρόμο αν χαθήκατε και να έχετε έναν πολύτιμο σύμμαχο για κάθε δυσκολία στην φύση και το βουνό.

Χωρίς φακό, δεν πάτε πουθενά!

Τον φακό της iProtec Twyst της Nebo ή το φανάρι της LED LENSER; Και τα δύο θα καλύψουν 100% τις ανάγκες σας, γι’ αυτό το καλύτερο θα ήταν να τα έχετε και τα δύο στο σακίδιό σας. Οι φακοί camping αποτελούν εξαιρετική επιλογή. Ωστόσο σας βοηθάμε να επιλέξετε:

Αν προχωράτε στο δάσος και χρειάζεστε ισχυρή πηγή φωτός ακόμα και σε ανώμαλο έδαφος, τότε ο ακαταμάχητος βοηθός σας είναι ο φακός iProtec Twyst της Nebo. Αν έχετε κατασκηνώσει κάπου και θέλετε να φωτιστεί όλη η περιοχή γύρω σας, τότε επιλέξτε το φανάρι-φακό των 750lm, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν powerbank για την επαναφόρτιση άλλων ηλεκτρονικών συσκευών! Μοναδική επιλογή με extra λειτουργίες που πραγματικά θα σας σώσουν αν χαθείτε ή κινδυνεύετε στο δάσος. Διαβάστε τι προσφέρει το φανάρι της LED LENSER με 1 κλικ.

Κυάλια για κάθε ώρα και περίσταση

Τα κυάλια στρατιωτικού τύπου είναι από τα πιο αξιόπιστα της αγοράς και φτάνουν σε μεγέθυνση 7 με διάμετρο φακού 50mm. Πρόκειται για αδιάβροχα κυάλια, που δεν θα σας θαμπώσουν ποτέ και επιπλέουν στο νερό. Η θήκη τους είναι κατασκευασμένη από Nylon ύφασμα και οι ενδείξεις τους είναι φωτεινές. Αποκτήστε τα από εδώ με δωρεάν μεταφορικά.

Υγιεινή, προστασία και φαγητό στο δάσος!

Εκτεθειμένοι στην φύση δεν σημαίνει εκτεθειμένοι και στις κακουχίες! Το Winter Emergency Kit έρχεται στην πόρτα σας σε πολύ καλή τιμή και σας προσφέρει όλα εκείνα τα απαραίτητα που θα χρειαστείτε σε συνθήκες υπό το μηδέν. Σκεύος φαγητού, πυξίδα, φακό, τσάντα, σπίρτα και πολλά άλλα.

Ένα ολόκληρο μαγειρείο στη διάθεσή σας!

Το μαγειρείο μαζί με τα περιεχόμενά του ζυγίζει μόλις 364 grams και περιέχει πτυσσόμενο μαγειρείο, 3 συσκευασίες καυσίμων Firedragon, 1 δοχείο καυσίμου και 1 σπινθηριστή με πυξίδα. Πάρτε δυνάμεις με φαγητό στην φύση. Απολαυστική διαδικασία που πρέπει να δοκιμάσετε. Βρείτε το εδώ από την BCB.

Στο Survival Club φιλοξενείται μία από τις μεγαλύτερες ποικιλίες σε είδη επιβίωσης στο δάσος ή το camping.

E-shop: survival.gr

Τηλέφωνο: 210 8011763 – 210 8017634