ΙΕΚ ΑΚΜΗ : Meet up sessions με τον Δ. Σκαρμούτσο και τον Π. Ιωαννίδη

Σε όλη την Ελλάδα για τους ενδιαφερόμενους σπουδών μαγειρικής

Δύο ηχηρά ονόματα με δεκάδες διακρίσεις, τόσο ελληνικές όσο και διεθνείς, θα βρεθούν  μέσα στον Σεπτέμβριο στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Λάρισα για να συνομιλήσουν στους επίδοξους νέους που ονειρεύονται μια καριέρα στον απαιτητικό χώρο της γαστρονομίας.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ επενδύει σταθερά σε ενέργειες ανάπτυξης με συνεργασίες που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στις σπουδές, γι’ αυτό προγραμμάτισε μια σειρά συναντήσεων γνωριμίας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, η οποία σηματοδοτεί την περίοδο των εγγραφών για την επερχόμενη έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς και στοχεύει στο να φέρει πιο κοντά ενδιαφερόμενους και σπουδαστές με τον όμορφο αλλά ιδιαίτερα απαιτητικό επάγγελμα του chef! Και ποιοι καταλληλότεροι από τους Δημήτρη Σκαρμούτσο και Πάνο Ιωαννίδη;
Πρόγραμμα επισκέψεων του Δημήτρη Σκαρμούτσου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑ
Τρίτη 12/9
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Τετάρτη 13/9
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τρίτη 26/9

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπείτε εδώ.

Πρόγραμμα επισκέψεων του Πάνου Ιωαννίδη:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗ
Πέμπτη 14/9
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τρίτη 19/9

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑ
Πέμπτη 21/9
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Πέμπτη 28/9

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπείτε εδώ.

Αφετηρία της «περιοδείας» του Πάνου Ιωαννίδη ήταν η Θεσσαλονίκη. Σε ένα κατάμεστο από νέους ενδιαφερόμενους αμφιθέατρο, ο αγαπημένος chef ανέδειξε την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση επαγγελματιών στον κλάδο της εστίασης. «Σαν μάγειρας έχεις παρόν και μέλλον και πολλές διαφορετικές διεξόδους να επιλέξεις, αφού ο δρόμος της κουζίνας δεν είναι ένας και κοινός για όλους, αλλά ένα ολόκληρο οδικό δίκτυο με διαφορετικές κατευθύνσεις, γεύσεις και σημείο συνάντησης, τις πέντε σου αισθήσεις». Για να καταλήξει στο ότι οι νέοι θα πετύχουν στη μαγειρική με όπλο την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν και το συνδυασμό της καλλιτεχνικής τους πλευράς με την πειθαρχία και την επικοινωνία.
Γνώρισε και εσύ τους μέντορές σου! Τους κορυφαίους επαγγελματίες του τομέα Εστίασης που θα σε εμπνεύσουν να τολμήσεις και να κατακτήσεις το όνειρό σου!
Τώρα έχεις την ΕΠΙΛΟΓΗ!

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος Διός 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400
www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu