Εκπαίδευση

ΙΕΚ ΣΒΙΕ – Σπούδασε Αισθητική & Μακιγιάζ δίπλα στους καλύτερους!

Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια η φοίτηση σε ΙΕΚ κερδίζει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον των αποφοίτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφού οι περισσότερες ειδικότητες οδηγούν σε πολύ μεγάλο ποσοστό σε μία θέση στην δύσκολη αγορά εργασίας.

Η εξειδίκευση που προσφέρει το ΙΕΚ ΣΒΙΕ στις ειδικότητες Αισθητική & Μακιγιάζ και Αισθητική Ποδιών & Ποδολογία έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη των τμημάτων και στην εδραίωσή τους σε δύο από τα καλύτερα στην Αθήνα και κατ’ επέκταση στην Ελλάδα.

  • Η επαγγελματική κατάρτιση διαρκεί 5 εξάμηνα, εκ των οποίων τα 4 αφορούν θεωρητική και εργαστηριακή κατάρτιση και 1 εξάμηνο πρακτικής άσκησης

Ο απόφοιτος Αισθητικής από το ΙΕΚ ΣΒΙΕ εκπαιδεύεται έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στις νέες ανάγκες της αγοράς που συνεχώς ανανεώνονται και εκσυγχρονίζονται.

Οι φοιτητές αξιολογούνται συχνά σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο από τους καθηγητές, οι οποίοι είναι πλέον καταξιωμένοι στον χώρο και καταρτισμένοι στον τομέα.

Οι σπουδαστές του τομέα επαγγελματικού μακιγιάζ αποφοιτώντας από το ΙΕΚ ΣΒΙΕ, χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα, καλαισθησία και απόλυτη δεξιοτεχνία ενώ ταυτόχρονα έχουν αναπτύξει ικανότητες επικοινωνίας που τους επιτρέπουν να «σταθούν» σε διάφορους τομείς και χώρους κατά την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Τα εργαστήρια της σχολής, είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εξοπλισμό που προσφέρουν στον φοιτητή τη δυνατότητα να μάθει λεπτομερέστατα τεχνικές λεπτομέρειες και να αναπτύξει τις δεξιότητές του.

Στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στον τομέα Αισθητικής Νυχιών και Ποδολογίας και Αισθητικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ.

Μία ακόμα αποκλειστική συνεργασία του ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Ο Τομέας Αισθητικής, Ποδολογίας & Καλλωπισμού Ονύχων της ΣΒΙΕ και η Ακαδημία Ποδολόγων Ελλάδος ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο την παροχή εκπαίδευσης στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο σε ό,τι αφορά τη φροντίδα και τις βλάβες των κάτω άκρων.

Οι σπουδαστές ύστερα από την περάτωση των σπουδών τους έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίζουν περαιτέρω το πτυχίο τους περνώντας στο τρίτο έτος του 4ετούς προγράμματος της Ακαδημίας Ποδολόγων Ελλάδας.

Κάντε το σωστό βήμα για το μέλλον σας!

Στοιχεία επικοινωνίας με το ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Website: sbie.edu.gr

Πλ. Κάνιγγος 15-17, 10677, Αθήνα

210 32.32.323

Όλη η επικαιρότητα