Προγνωστικά

Ικανή για το «διπλό» η Τότεναμ, πληρώνουν τα γκολ στη Ρώμη

Τα προγνωστικά της ημέρας.
Ακούστε το άρθρο

Το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ δεσπόζει στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας και οι φιλοξενούμενοι έχουν τις προϋποθέσεις για να σπάσουν το αρνητικό σερί που «τρέχουν» κόντρα στους «μπλε» ώστε να πάρουν τη νίκη.

Η πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος συνεχίζεται με ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Εδώ θα βρεις όλα τα καζίνο για online poker ελλαδα!

467. Τσέλσι – Τότεναμ (18:30)

Λονδρέζικο ντέρμπι, μόλις στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Αμφότερες άρχισαν με νίκη την Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι ζορίστηκε στην έδρα της Έβερτον (1-0), ενώ η Τότεναμ ήταν απολαυστική εντός έδρας απέναντι στη Σαουθάμπτον (4-1). Οι «πετεινοί» δείχνουν να πατούν πιο γερά στα πόδια τους, αν και έχουν κακή παράδοση κόντρα στους «μπλε», παραμένοντας χωρίς νίκη στα τελευταία 12 ματς μεταξύ τους (0-4-8). Πάντως, η Τότεναμ φτάνει πιο εύκολα στο γκολ και δείχνει πιο αποτελεσματική απέναντι σε μία Τσέλσι που ακόμα… ψάχνεται αγωνιστικά.

Επιλέγουμε το «διπλό» (3.20).

490. Λάτσιο – Μπολόνια (19:30)

Δύο φύσει επιθετικές ομάδες κοντράρονται στο «Ολίμπικο», στην πρεμιέρα της Serie A. H Λάτσιο αντιμετωπίζει την Μπολόνια κι έχει το προβάδισμα για τη νίκη, με τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν τον αιφνιδιασμό και την έκπληξη. Οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν αλλάξει κατά πολύ το ρόστερ τους αυτό το καλοκαίρι, οπότε η «χημεία» έχει διατηρηθεί. Στη λογική ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, θα στηρίξουμε την επιλογή των γκολ.

Ποντάρισμα στο Over 3,5 (2.62).

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Όλη η επικαιρότητα