Ηλεία

Ικανοποίηση για θετικές εξελίξεις στο Κατάκολο

Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, Λεωνίδα Βαρουξή, είχε χθες αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κατακόλου «Η Ενότητα», παρουσία του προέδρου του, Σάκη Μπουλούτα.

Στην συνάντηση, παραβρέθηκε και ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Σάκης Αντωνόπουλος καθώς επίσης ο υπεύθυνος Ασφαλείας, Άγγελος Παναγιωτακόπουλος και ο τεχνικός σύμβουλος, Κώστας Μυλωνάς. Συνάντηση με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, Λεωνίδα Βαρουξή, είχε χθες αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κατακόλου «Η Ενότητα», παρουσία του προέδρου του, Σάκη Μπουλούτα.

Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κατακόλου, αρχικά χαιρέτισε το γεγονός της έκβασης του τοπικού υγειονομικού σταθμού στο Κατάκολο και έθεσε θέματα όπως την εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης, την μεταφορά τουριστών με λεωφορεία και την ομαλή λειτουργία της αγοράς.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η διαβεβαίωση από τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λεωνίδα Βαρουξή και τον τεχνικό σύμβουλο Κώστα Μυλωνά ότι θα προχωρήσει άμεσα η διαδικασία της τοποθέτησης των στεγάστρων έμπροσθεν των καταστημάτων στο νέο παραλιακό κρηπίδωμα και θα ολοκληρωθεί η ανάπλαση μελέτης στο χώρο του αλσυλλίου.

Επίσης να σημειωθεί ότι ο υπεύθυνος Ασφαλείας Άγγελος Παναγιωτακόπουλος, δεσμεύθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου «Η Ενότητα», για την ομαλή λειτουργία στη χερσαία ζώνη του λιμένα με αστυνόμευση ενώ από όλους συμφωνήθηκε να γίνει άμεσα καλλωπισμός της αγοράς (πεζοδρόμια) με υλικό που θα παραχωρηθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Ακόμη αναφορά έγινε και σε έγγραφο που έχει αποσταλεί προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κατακόλου από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανάσα», Τάκη Αντωνακόπουλο με θέμα επικαιροποίηση της πρότασης για ίδρυση και λειτουργία Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στο Κατάκολο.

Όλη η επικαιρότητα