Lifestyle Ποδόσφαιρο

Οικογενειακή “διαφήμιση” της Ελλάδας από τον θρυλικό Ζινεντίν Ζιντάν

Ακούστε το άρθρο

Την Ελούντα, με ένα πέρασμα από την Αθήνα, διάλεξε για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο θρυλικός Γάλλος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν.

Λίγες μέρες μετά την  κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο “Ζιζού” έφθασε στην Αθήνα μαζί με την σύζυγό του και τους τέσσερις γιους του και η βομβάρδισε τα  social media με φωτογρραφίες από την Ακρόπολη και το Παναθηναϊκο Στάδιο.

Ωστόσο η παραμονή στην πρωτεύουσα ήταν σύντομη, καθώς απο χθες Παρασκευή η οικογένεια  Ζιντάν αναχώρησε αεροπορικώς για την Ελούντα της Κρήτης, όπου θα συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Μάλιστα με την ίδια πτήση, Αθήνα-Ηράκλειο, ταξίδευε και ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου και πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Κουράκης, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία μέσα στο λεωφορείο να συστηθεί στον Γάλλο αστέρα του ποδοσφαίρου και να βγάλει μία αναμνηστική φωτογραφία.

Ο Γ. Κουράκης όπως λέει το neakriti που συνταξίδεψαν του συστήθηκε ως άλλοτε υφυπουργός Αθλητισμού τα είπαν εν πτήσει για το ποδόσφαιρο φωτογραφήθηκαν φτάνοντας Ηράκλειο και με ευχές για καλό καλοκαίρι και αποχαιρετίστηκαν.

​Ακόμη μια ομορφη οικογενειακή στιγμή της οικογένειας από το ταξίδ στην Αθήνα από το instagram του γιου του Luca

Πηγή: THETOC 

Όλη η επικαιρότητα