Ηλεία

Οικονομική Επιτροπή Δήμου Πύργου: Εγκρίθηκε η πρόσληψη 16 συμβασιούχων στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Ακούστε το άρθρο

Μετά από συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Πύργου, την περασμένη Δευτέρα, εγκρίθηκε η πρόσληψη δέκα έξι (16) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για το χρονικό διάστημα από 2 Απριλίου 2018 έως 1η Ιουνίου 2018.

Οι προσλήψεις αφορούν στις εξής ειδικότητες:

  • Δύο (2) ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρων
  • Δεκατεσσάρων (14) ΥΕ Εργατών – συνοδών απορριμματοφόρων

Σύμφωνα με το σκεπτικό της επιτροπής η πρόσληψη των ως άνω ατόμων, είναι επιβεβλημένη και απολύτως αναγκαία για την κάλυψη των έκτακτων κατεπειγουσών αυξημένων αναγκών αποκομιδής των απορριμμάτων λόγω του Πάσχα και της έναρξης εαρινής περιόδου.

Όπως επισημαίνει η επιτροπή στην απόφαση της – που έχει αναρτηθεί στο «Διαύγεια»– η Υπηρεσία Καθαριότητας, η οποία αριθμεί 15 μόνιμους υπαλλήλους, τις περιόδους αυξημένων αναγκών αποκομιδής απορριμμάτων και κλαδιών (την άνοιξη

και το Πάσχα καθώς και κατά την έναρξη της τουριστικής περιόδου), και με την αύξηση του αριθμού των ετεροδημοτών και των τουριστών, υπολειτουργεί.

Επίσης την 31-3-2018 απολύονται υποχρεωτικά και οι 25 συμβασιούχοι της Καθαριότητας, με αποτέλεσμα η Υπηρεσία να βρίσκεται σε οριακό σημείο, πριν την πρόσληψη του μόνιμου προσωπικού που αναμένεται.

Όλη η επικαιρότητα