Ηλεία

Ηλεία: 39χρονος έκλεβε δίκυκλα και αγροτικά μηχανήματα στον Κάμπο!

mixanakia.jpg
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αμαλιάδα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών και διαρρήξεων κατ’ εξακολούθηση.

Η σύλληψη του δράστη είναι απότοκος συντονισμένων αναζητήσεων του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας για την εξιχνίαση κλοπών δικύκλων που είχαν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα στη περιοχή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνά τους, εντόπισαν τον 39χρονο στην Επαρχιακή οδό Σωστίου-Αμαλιάδας να οδηγεί ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο το όποιο είχε αφαιρέσει την προηγούμενη μέρα από την περιοχή της Γαστούνης.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 39χρονος το τελευταίο μήνα είχε αφαιρέσει άλλα έξι μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες από την ευρύτερη περιοχή, ενώ είχε διαρρήξει και δύο αποθήκες στο Σώστι και το Αυγείο Αμαλιάδας αφαιρώντας αγροτικά μηχανήματα.

Τρία από τα δίκυκλα που ο δράστης είχε αφαιρέσει βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες για εμπλοκή του και σε άλλα αδικήματα συνεχίζονται.

Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα