Ηλεία

Ηλεία: Άγνωστοι διέρρηξαν το γήπεδο Καβασίλων!

stadio-2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής το κτίριο που στεγάζει τα αποδυτήρια στο γήπεδο του δημοτικού διαμερίσματος Καβασίλων του δήμου Πηνειού, με τους αγνώστους να προκαλούν φθορές στους ηλιακούς θερμοσίφωνες, αφήνοντας στα… κρύα του λουτρού τους αθλητές!

Οι δράστες, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, έσπασαν το τζάμι της πόρτας των αποδυτηρίων και κατάφεραν να εισέλθουν στο χώρο. Ωστόσο, δεν περιορίστηκαν εκεί, αλλά «ξέσπασαν» επάνω στους ηλιακούς θερμοσίφωνες, τους οποίους πέταξαν στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια, προκαλώντας τους φθορές που αγγίζουν τις 2.500 ευρώ και επί της ουσίας τους κατέστησαν άχρηστους.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί της Παρασκευής και καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές, ενώ το μέλος του Διοικητικού Συλλόγου της ομάδας του «Ατρομήτου» Καβασίλων κ. Γιάννης Θωμόπουλος, μιλώντας στο Patrisnews.com, επεσήμανε την αναγκαιότητα άμεσης αποκατάστασης των ζημιών.

«Ήρθαμε το πρωί για να φροντίσουμε τον χλοοτάπητα και αντί γι’ αυτό εντοπίσαμε τη διάρρηξη και την καταστροφή στους ηλιακούς θερμοσίφωνες. Δεν γνωρίζω αν αφαιρέθηκε αθλητικό υλικό από τα αποδυτήρια, όμως είναι μεγάλη η ζημιά στους ηλιακούς θερμοσίφωνες και πρέπει να γίνεται κάτι άμεσα, γιατί οι αθλητές δεν θα μπορούν να κάνουν μπάνιο» επεσήμανε ο κ. Θωμόπουλος.

Μαρία Καραπάτση

(karabatsimaro@yahoo.gr)

Όλη η επικαιρότητα