Ηλεία

Ηλεία: Ανατροπή φορτηγού με ελαφρύ τραυματισμό στη Ζαχάρω

anatroph3.jpg

Χωρίς σοβαρό τραυματισμό μεταφέρθηκε ο 35χρονος οδηγός ενός βαρέως τύπου οχήματος στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως όταν το φορτηγό του ανετράπη.

Νωρίς χθες το πρωί, συνεργείο του Δήμου Ζαχάρως τελούσε εργασίες σε επαρχιακό δρόμο κοντά στο Γιαννιτσοχώρι όταν το φορτηγό του Δήμου σταματημένο στο πρανές του δρόμου, ανετράπη εξαιτίας της υψομετρικής διαφοράς και της μετατόπισης του φορτίου του. Ο οδηγός που βρισκόταν στη θέση του, ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά.

Συνάδελφοι του 35χρονου ειδοποίησαν το Κέντρο Υγείας Ζαχάρως και εντός λίγων λεπτών το ασθενοφόρο βρέθηκε στο σημείο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως όπου ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου. Οι περαιτέρω εξετάσεις έδειξαν ότι ο τραυματισμός που υπέστη ο οδηγός του φορτηγού στο κεφάλι και το χέρι ήταν ελαφρύς, παρ’ όλα αυτά νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Τραυματίστηκε δεκαεξάχρονη

Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό σημειώθηκε χθες κοντά στη διασταύρωση Γιαννιτσοχωρίου μεταξύ δύο ΙΧ οχημάτων. Τραυματίας του ατυχήματος μία δεκαεξάχρονη κοπέλα, η οποία υπέστη ελαφρύ τραυματισμό στον αυχένα. Σίγουρα δεν είναι το πρώτο τροχαίο που προκαλείται στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς πρόκειται για έναν επικίνδυνο δρόμο.

Γαληνή Τσαρουχά

[email protected]

Όλη η επικαιρότητα