Ηλεία

Ηλεία: Ελεύθερος αφέθηκε ο 21χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού – «Ύποπτα» τα κίνητρα της καταγγελίας

aselgeia.jpg
Ακούστε το άρθρο

28.5.2013


Νεότερη ενημέρωση 13:00 Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα το πρωί ύστερα από την απολογία του στην Ανακρίτρια Πύργου ο 21χρονος που συνελήφθη την Κυριακή το βράδυ ύστερα από καταγγελία συγγενικών προσώπων του για ασέλγεια στην ανήλικη εξαδέλφη του. Στον 21χρονο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι (να δίνει το «παρών» στο Α.Τ. της περιοχής του κάθε 1η και 15η του μήνα).

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, η δικογραφία θεωρείται διάτρητη, καθώς δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να στοιχειοθετούν την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, ενώ ο 21χρονος φέρεται να διαθέτει ισχυρό άλλοθι, καθώς υπάρχει μάρτυρας που επιβεβαιώνει πως  ήταν μαζί με τον 21χρονο την ώρα που φέρεται να διαδραματίσθηκε η απόπειρα βιασμού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο συλληφθείς φέρεται να έχει πέσει θύμα σκευωρίας η οποία σχετίζεται με ενδοοικογενειακές διενέξεις.

Ο 21χρονος προσήλθε στο δικαστικό μέγαρο με τον δικηγόρο Αριστείδη Παναγιωτόπουλο συνήγορο υπεράσπισης, ενώ πολύτιμη συνεισφορά στην υπόθεση είχε η δικηγόρος Κρεστένων Κωνσταντίνα Φωτεινοπούλου.


Νεότερη ενημέρωση 09:00 Προθεσμία να απολογηθεί σήμερα στον Ανακριτή πήρε χθες Δευτέρα από τον Εισαγγελέα Πύργου ο νεαρός που φέρεται να ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος της ανήλικης εξαδέλφης του, υπόθεση στην περιοχή της νότιας Ηλείας, που είδε το φως της δημοσιότητας την Κυριακή όταν το περιστατικό κατήγγειλε η οικογένεια της κοπέλας στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πηγές του patrisnews, ο νεαρός συνελήφθη αργά το βράδυ της Κυριακής από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Κρεστένων και κρατείται αφού πήρε προθεσμία από τον εισαγγελέα. Οι Αρχές εξετάζουν με πολλή προσοχή την υπόθεση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews τα κίνητρα που οδήγησαν την οικογένεια στην καταγγελία εξετάζονται ως προς τη σκοπιμότητά τους και πιθανόν να μη σχετίζονται με αυτή καθεαυτή την υπόθεση, αλλά με ευρύτερα ενδοοοικογενειακά ζητήματα, στα οποία φέρεται να εμπλέκεται ακουσίως ο 21χρονος. 

 

—————————

27.05.2013

Νεότερη ενημέρωση 13:15 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrisnews, ο 21χρονος συλληφθείς κατηγορείται για κατά συρροήν ασέλγεια στη 14χρονη εξαδέλφη του, ύστερα από καταγγελία των γονέων της ανήλικης κοπέλας.


(Νεότερη ενημέρωση) 11:45 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrisnews, o πατέρας του νεαρού συλληφθέντος διαψεύδει τις φήμες που τον ήθελαν να έχει κάνει ίδιος την καταγγελία και υποστηρίζει ότι η καταγγελία έγινε από θείο του συλληφθέντος για ασέλγεια εις βάρος εξαδέλφης του.

Περίεργη υπόθεση ασέλγειας που καταγγέλθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής φέρεται να εξετάζει με προσοχή η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, ένα νεαρό αγόρι ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος της αδελφής του, γεγονός που φαίνεται να διαπίστωσε πρόσωπο της οικογένειας και το κατήγγειλε αμέσως στην Αστυνομία.

Η υπόθεση φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρή και ήδη από την Αστυνομία έχει συλληφθεί ο νεαρός, ο οποίος και κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η αστυνομία διερευνά με λεπτομέρεια και ιδιαίτερη προσοχή το καταγγελθέν περιστατικό, δεδομένου ότι και τα δύο παιδιά αντιμετωπίζουν ειδικά προβλήματα.

 Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση

Όλη η επικαιρότητα