Ηλεία

Ηλεία: Αυξήθηκαν κατά 30% οι πωλήσεις στην 12η έκθεση βιβλίου στην Κουρούτα

kourouta.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μαρία Καραμπάτση

(karabatsimaro@yahoo.gr)

 

Με 30% αύξηση στις πωλήσεις, έριξε αυλαία το βράδυ της Κυριακής η 12η Έκθεση βιβλίου στην πλατεία της Κουρούτας, που διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας, αποδεικνύοντας ότι παρά την οικονομική κρίση το βιβλίο αντιστέκεται και παραμένει σταθερή αξία.

Φέτος η Έκθεση βιβλίου πλαισιώθηκε από πέντε φιλολογικές βραδιές, που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, καθώς καταγράφηκε μεγάλη συμμετοχή από πλευράς κοινού και μάλιστα κοινού που έφυγε ικανοποιημένο από την Κουρούτα, ενώ μεγάλη ήταν η ικανοποίηση και όσων συμμετείχαν στα πάνελ και φυσικά δόθηκε η δυνατότητα να αναδειχθούν προσωπικότητες από το χώρο της λογοτεχνίας, τόσο από την Ηλεία όσο και εκτός συνόρων νομού.

Καλό σημάδι!

Η κίνηση στην έκθεση βιβλίου ήταν ιδιαίτερα αυξημένη σε ότι αφορά την προσέλευση, ενώ όπως ανέφερε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Πέτρος Παπαδάτος οι πωλήσεις βιβλίων αυξήθηκαν κατά 30% και αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Εκτιμάται δε, ότι σε αυτό συνέβαλαν ιδιαίτερα και οι ελκυστικές προσφορές από την πλευρά των βιβλιοπωλείων, που είχε ως αποτέλεσμα να προσελκύσουν τους φίλους του βιβλίου.

«Με χαρά διαπιστώσαμε ότι πολλοί βιβλιόφιλοι μας παραπονέθηκαν γιατί η έκθεση διαρκεί μόνο δέκα ημέρες. Αυτό δείχνει πως οι φίλοι του βιβλίου έχουν ανάγκη αυτή την έκθεση, που έχει γίνει θεσμός για την πόλη. Φέτος, την εμπλουτίσαμε και με τις φιλολογικές βραδιές που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, ελπίζουμε ότι του χρόνου θα κάνουμε ακόμη περισσότερα, σε μία έκθεση που έχει γίνει θεσμός και έχει καθιερωθεί στην συνείδηση του κόσμου» σημείωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Πέτρος Παπαδάτος, ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαίτερα όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της έκθεσης και όσους την επισκέφθηκαν και στήριξαν το θεσμό.

Όλη η επικαιρότητα