Ηλεία

Ηλεία: Δίδυμη επιτυχία από το Βαρθολομιό στο Πολυτεχνείο της Σάμου!

didimakia.jpg

Το ίδιο… φοιτητικό διαμέρισμα θα κληθούν να μοιραστούν από τις αρχές του Σεπτεμβρίου τα δίδυμα αδέλφια Παναγιώτης και Βασίλης Πετρόπουλος από το Βαρθολομιό, οι οποίοι είναι πλέον φοιτητές στην ίδια σχολή στο Πολυτεχνείο της Σάμου.

Η προετοιμασία των πανελλαδικών για τα δύο αδέλφια ήταν δύσκολη και επίπονη, άλλοτε σε συνεργασία, άλλοτε ο καθένας ξεχωριστά, αλλά το αποτέλεσμα του δικαίωσε και η φοιτητική ζωή «ξεχύνεται» πλέον μπροστά τους!

Μιλώντας στο patrisnews.com ο Παναγιώτης Πετρόπουλος είπε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, είναι μια πολύ καλή σχολή η οποία δίνει και Master και έχει μέλλον. Πιο πολύ κυνηγούσα το αντικείμενο παρά τη σχολή. Έχασα για πολύ λίγα μόρια τα Ιωάννινα που μου αρέσει πολύ σαν πόλη αλλά δεν πειράζει. Το σημαντικότερο είναι όχι έχω τη σχολή».

«Ίσως είναι καλύτερα τα πράγματα έτσι» συμπλήρωσε από την πλευρά του ο Βασίλης Πετρόπουλος και συνέχισε: «Θα έχουμε να πληρώνουμε μόνο ένα ενοίκιο, φανταστείτε να σπούδαζε ο ένας στη μία γωνιά της Ελλάδας και ο άλλος στην άλλη. Όσο για τη σχολή; Φυσικά και είμαι ικανοποιημένος γι’ αυτό εξάλλου και την είχα επιλέξει. Έχει να κάνει με υπολογιστές, κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ, γι’ αυτό και την επέλεξα».

Σ.Π.  

Όλη η επικαιρότητα