Ηλεία

Ηλεία: Ενημέρωση για την ανάπτυξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων

imerida-1.jpg

Ενημερωτική συνάντηση για την υποστήριξη της ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Ηλείας, της «Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων», του ΕΦΕΠΑΕ και του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας στην πλατεία Ανεμομύλου και αφορούσε στην ενημέρωση για την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω των προγραμμάτων: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου- υπηρεσιών» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας».

Οι συγκεκριμένες δράσεις παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους επιχειρηματίες ή τους υποψήφιους επενδυτές που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις θεματικές ενότητες Μεταποίησης, Τουρισμού, Χονδρικού Εμπορίου και Υπηρεσιών καθώς και στην τόνωση της απασχόλησης µέσω της δημιουργίας πρόσθετων δυνατοτήτων πρόσβασης στην αγορά εργασίας των απειλούμενων από την ανεργία γυναικών, των ανέργων – αιτούντων εργασία και των ανενεργών γυναικών. Η ενημέρωση γύρω από τα παραπάνω προγράμματα έγινε από τον κ. Γιάννη Μπερέτσο, από την «Διαχειριστική Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων».

Όλη η επικαιρότητα