Ηλεία

Ηλεία: Ενημέρωση για τον τρόπο ρύθμισης ή τη διαγραφή χρεών από τον Εμπορικό Σύλλογο Λεχαινών

afisa2.jpg

Εκστρατεία ενημέρωσης του εμπορικού κόσμου αλλά και των πολιτών της ευρύτερης περιοχής των Λεχαινών για τους τρόπους ρύθμισης ή διαγραφής των χρεών των υπερχρεωμένων νοικοκυριών ξεκίνησε ο Εμπορικός Σύλλογος Λεχαινών!

Στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, ο Εμπορικός Σύλλογος Λεχαινών πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση στο «Σινέ Άστρον», στα Λεχαινά, ενώ σε συνεργασία με έγκριτους οικονομολόγους και νομικούς θα αναλάβει την υπαγωγή των ενδιαφερόμενων στο νόμο 3869/2010 για τη ρύθμιση ή διαγραφή των χρεών τους αλλά και την εξασφάλιση της κύριας κατοικίας τους.

Ωστόσο, εκτός από το ενημερωτικό κομμάτι της εκστρατείας, ο Εμπορικός Σύλλογος Λεχαινών θα προχωρήσει σε ομαδική αγωγή κατά των 4 συστημικών τραπεζών και της Τράπεζας της Ελλάδας (σε συνεργασία με το κίνημα υπέρβασης) στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν οι δανειολήπτες – καταθέτες και γενικά κάθε φορολογούμενος.

«Δεν μας ενδιαφέρει μόνο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και ο εμπορικός κόσμος, αλλά όλος ο λαός που είναι…  οι πελάτες μας» είπε στo patrisnews.com ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λεχαινών κ. Χαράλαμπος Παλλαδινός και συνέχισε: «Θερμή παράκληση, αν και πιστεύουμε ότι δεν χρειάζεται, είναι να είμαστε όλοι τη Δευτέρα εκεί. Ξέρουμε ότι πολλοί συνάνθρωποί μας μπορεί να ντρέπονται να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημά τους. Από τη στιγμή όμως που το 80% του πληθυσμού αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα δεν είναι εποχή να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».

Στάθης Πουλιάσης

(Stathispatris@Yahoo.com)

Όλη η επικαιρότητα