Αγροτικά

Ηλεία: Επόμενος «σταθμός» των αγροτών τα ταμεία του νοσοκομείου Πύργου!

oash.jpg

Εύφλεκτη ύλη για «αναζωπύρωση» του αγροτικού μετώπου σε ολόκληρη την περιφέρεια συνιστά το κυβερνητικό εγχείρημα για τη φορολόγηση των αγροτών.

Δυναμικές ήταν οι κινητοποιήσεις των αγροτών με πρωτοβουλία της ΟΑΣΗ προχθές το πρωί και στον Πύργο. 

Οι αγρότες από τα ξημερώματα προχώρησαν σε κατάληψη της Εφορίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Πύργου με «σταθμούς» τα υποκαταστήματα της πρώην ΑΤΕ και τα γραφεία της ΕΑΣ Ηλείας Ολυμπίας. 

Σε θέση μάχης και οι αγρότες μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας  από την  ευρύτερη περιοχή  οι οποίοι απέκλεισαν  το πρωί τη ΔΟΥ Αμαλιάδας και δεν επέτρεψαν στους υπαλλήλους να μεταβούν στα γραφεία τους, διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα σε βάρος του κλάδου.

Οι αγρότες άφησαν τα τρακτέρ τους στο μπλόκο της Μαραθιάς και από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της ΔΟΥ Αμαλιάδας και κατέλαβαν την κεντρική είσοδο.

Επόμενη κινητοποίηση των αγροτών την Τρίτη το πρωί στο νοσοκομείο Πύργου. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ Χρήστος Γιαννόπουλος στις 8 το πρωί θα γίνει συγκέντρωση στο χώρο των ταμείων του νοσοκομείου ως απάντηση για τα χαράτσια που καλούνται να πληρώσουν οι αγρότες για τη νοσηλεία τους.  

Όλη η επικαιρότητα