Ηλεία

Ηλεία: Κλειστός για δεύτερη μέρα έμεινε ο δήμος Ήλιδας

poe.jpg
Ακούστε το άρθρο

«Ρολά» κατέβασε χθες Τρίτη, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο δήμος Ήλιδας, καθώς όλοι οι εργαζόμενοι συμμετείχαν στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που είχε εξαγγείλει η ΠΟΕ- ΟΤΑ, με αφορμή τις τελευταίες δυσμενείς εξελίξεις για το χώρο της Αυτοδιοίκησης, με την προωθούμενη διαδικασία να τεθούν σε διαθεσιμότητα, δημοτικοί αστυνομικοί και σχολικοί φύλακες.

Προχθές οι υπηρεσίες του δήμου δεν λειτούργησαν, στα πλαίσια του «λουκέτου» που είχε εξαγγείλει η ΚΕΔΕ και χθες Τρίτη τη σκυτάλη πήρε η ΠΟΕ- ΟΤΑ, ενώ οι επόμενες κινήσεις θα καθοριστούν ανάλογα με τις εξελίξεις και τις αποφάσεις που θα λάβουν τα συλλογικά όργανα των ανωτέρω.

Αντίθετοι στα σχέδια της κυβέρνησης

Την Τρίτη το πρωί οι εργαζόμενοι του δήμου Ήλιδας συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου στην Αμαλιάδα, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα σχέδια της κυβέρνησης και της τρόϊκας, ενημερώνοντας παράλληλα τους πολίτες για τις δυσμενείς εξελίξεις, ενώ στο πλευρό τους, σε ένδειξη συμπαράστασης βρέθηκαν η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας κα Νατάσα Παναγιωτάρα, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηλείας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης δήμου Ήλιδας κ. Άγγελος Κολόσακας.

Μαρία Καραμπάτση

(karabatsimaro@yahoo.gr)

 

Όλη η επικαιρότητα