Αθλητισμός

Ηλεία: Πρεμιέρα για το 1ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι Blitz – Rapid ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ που διεξάγεται στην Αρχ. Ολυμπία

skaki_2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα είχαμε χθες για το 1ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BlitzRapid ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ 2013 που θα διεξαχθεί στην Αρχ. Ολυμπία (Ξενοδοχείο OLYMPIC VILLAGE) από τις 29 Αυγ – 1 Σεπτ 2013.

Η Σκακιστική Ακαδημία Πύργου έχοντας εξασφαλίσει για τους αθλητές-τριες που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση πολύ χαμηλές τιμές φιλοξενίας, προσφορά του Συλλόγου Ξενοδόχων Αρχ. Ολυμπίας, όπως και τα υψηλά χρηματικά έπαθλα που φτάνουν τα 3.000€, καθώς και 30 ηλεκτρονικές σκακιέρες για Live μετάδοση των αγώνων καλεί τους αθλητές – τριες του σκακιού να συμμετάσχουν στην μεγάλη σκακιστική γιορτή που διοργανώνει στην κοιτίδα του αθλητισμού και πολιτισμού την Αρχ. Ολυμπία.

Δύο τουρνουά θα διεξαχθούν με δυνατότητα συμμετοχής στο ένα εκ των δύο ή και στα δύο .

Το πρώτο έγινε χθες Πέμπτη 29 Αυγούστου και είναι το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Blitz το οποίο έγινε σε 9 γύρους με χρόνο 5’+3’’ δίνοντας τον τίτλο του Πρωταθλητή και της Πρωταθλήτριας Ελλάδος στο Blitz μετά την απόφαση της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Το δεύτερο τουρνουά θα ξεκινήσει σήμερα Παρασκευή 30 Αυγ. και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 1η Σεπτ. και είναι για το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Rapid σε 9 γύρους με χρόνο 20’+5’’ δίνοντας με την σειρά του τους αντίστοιχους τίτλους Πρωταθλητή και Πρωταθλήτριας Ελλάδος.

Και τα 2 τουρνουά έχουν Διεθνή αξιολόγηση ELO.

Το σημερινό πρόγραμμα

Παρασκευή         30 Αυγ 2013

15.30 – 16.30 μμ : Επιβεβαίωση συμμετοχών Rapid

17.00 – 21.00 μμ : 1 – 3 γύρος         

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα