Ηλεία

Ηλεία: Σημαντική διάκριση για το 1ο Δημοτικό σχολείο Λεχαινών ‘Ανδρέας Καρκαβίτσας’

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία του υπό συστάσει Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου που ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα της μετακίνησης των βραβευθέντων.  
Ακούστε το άρθρο

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε’ τάξης του σχολείου διακρίθηκαν στη 2η θέση στον ‘5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας για την Οδική Ασφάλεια’ και στην κατηγορία ταινίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ίδρυμα ‘Πάνος Μυλωνάς’. Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη Δράση και η δημιουργία του ψηφιακού υλικού έγινε με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών του σχολείου κ. Δροσινού Ευφροσύνης (ΠΕ.08) και κ. Μηχανού Παναγιώτη (ΠΕ.86).

Η τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος ‘Σταύρος Νιάρχος’ την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη, Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Χάρη Ρώμα, του Γ.Γ. του Υπουργείου Μεταφορών κ.ά.  και στην οποία παρευρέθησαν περιχαρείς όλοι οι μαθητές της τάξης συνοδευόμενοι από τους προαναφερθέντες εκπαιδευτικούς, τον εκπαιδευτικό της τάξης κ. Σταθόπουλο Κλεομένη (ΠΕ.70) καθώς και τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας κ. Πουλή Τάσο.

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία του υπό συστάσει Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου που ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα της μετακίνησης των βραβευθέντων.

Αξίζουν ολόθερμα συγχαρητήρια στους μαθητές για τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό αλλά και στους εκπαιδευτικούς τους για την παρότρυνσή τους προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ταινία με την οποία διακρίθηκαν οι μαθητές:

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Όλη η επικαιρότητα