Ηλεία

Ηλεία: Στο προσκήνιο η μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων

Μαρία Καραμπάτση

(karabatsimaro@yahoo.gr)


Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ο ανταγωνιστικός διάλογος με τις τέσσερις προεπιλεγείσες Ενώσεις εταιρειών στα πλαίσια της Β\’ φάσης του διαγωνισμού που αφορά στην κατασκευή της Μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων Νομού Ηλείας, που πραγματοποιείται μέσω ΣΔΙΤ.

Ο ανταγωνιστικός διάλογος ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα, με την κάθε εταιρεία ξεχωριστά, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας και ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι με την τέταρτη εταιρεία.

Στη συγκεκριμένη διαδικασία συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των εταιρειών, η επιτροπή διαγωνισμού με τους μηχανικούς του δήμου Ήλιδας και τους εκπροσώπους της Ειδικής Γραμματείας Σύμβασης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, παρουσία των χρηματοοικονομικών, διαχειριστικών και Νομικών Συμβούλων του δήμου Ήλιδας.


Μετά τις συναντήσεις που έγιναν, οι εταιρείες καλούνται πλέον να αποστείλουν και εγγράφως τις προτάσεις τους.


Την Τετάρτη το μεσημέρι η επιτροπή είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη, παρουσία και του αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Παναγιωτάρα, και έγινε ενημέρωση για το πώς εξελίχθηκε ο ανταγωνιστικός διάλογος, καθώς έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα στο συγκεκριμένο έργο και ο στόχος είναι πλέον να υπάρξει ανάδοχος εντός του καλοκαιριού, για να προχωρήσουν οι περαιτέρω διαδικασίες.

Όλη η επικαιρότητα