Ηλεία

Ηλεία: Συνελήφθη 16χρονος στην Ξυλοκέρα για σωρεία κλοπών!

anilikos.jpg

Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στον Πύργο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 16χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Την ίδια κατηγορία, αντιμετωπίζουν ακόμα τρεις συνεργοί του, ηλικίας 19, 18 και 12 ετών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου,  προέκυψε ότι ο 16χρονος, ενεργώντας κάθε φορά με διαφορετικό συνεργό, διέπραξε τις εξής κλοπές:

Την 19-1-2014, μαζί με τον 12χρονο, αφαίρεσαν από ελαιοστάσιο 44χρονου ημεδαπού στην Κορυφή Ηλείας, σιδερένια κιγκλιδώματα μαζί με τις βάσεις τους.

Την 11-1-2014, μαζί με τον 18χρονο, αφαίρεσαν από αγρόκτημα 32χρονου ημεδαπού στην Ξυλοκέρα Ηλείας, δύο λαμαρίνες και τέσσερις σχάρες φρεατίων.

Την 12-12-2013 μαζί με τον 19χρονο, διέρρηξαν αποθήκη αγροκτήματος 63χρονου ημεδαπού στην Ξυλοκέρα Ηλείας, και αφαίρεσαν μεταξύ άλλων, ένα γεωργικό μηχάνημα (φρέζα), τέσσερις βάνες, τέσσερις τροχούς με τις ζάντες, εξήντα δίμετρους σωλήνες περίφραξης και πλήθος εργαλείων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Όλη η επικαιρότητα