Ηλεία

Ηλεία: Το “ευχαριστώ” της μητέρας του Γιώργου Καλαρύτη

Στην επίλυση του προβλήματος φαίνεται ότι έπαιξε η πολύτιμη παρέμβαση του γνωστού καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου
Ακούστε το άρθρο

Δημόσιες ευχαριστίες προς τα πρόσωπα που βοήθησαν τα μέγιστα για την ικανοποίηση του αιτήματός της που αφορούσε την παροχή ειδικού βοηθητικού προσωπικού για το γιο της Γιώργο, μαθητή του Γενικού Λυκείου Βαρθολομιού, εξέφρασε χθες η μητέρα του Χρύσα Χαλικιά-Καλαρύτη όντας φανερά συγκινημένη από το συγκινητικό «αγκάλιασμα» που έχει δεχθεί ο γιός της από όλους.

Ειδικότερα, όπως η ίδια ανέφερε σημαντικό ρόλο στην άμεση επίλυση του προβλήματος φαίνεται ότι έπαιξε η πολύτιμη παρέμβαση του γνωστού καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου, ο οποίος ευαισθητοποιημένος από όσα βιώνει ο νεαρός Γιώργος θέλησε να βοηθήσει την κατάσταση πιέζοντας με τον τρόπο του και επιτυγχάνοντας εν τέλει τη χορήγηση του ειδικού προσωπικού υποστήριξης που χρειάζεται ο νεαρός.

Συγκεκριμένα, το ευχαριστήριο που εξέδωσε ανέφερε τα εξής: «Η αδικία της στέρησης παροχής ειδικού προσωπικού υποστήριξης του γιού μου Γιώργου Καλαρύτη, αποκαταστάθηκε έστω και αργά χάρη στην πολύτιμη παρέμβαση του γνωστού καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους προσπάθησαν και ενδιαφέρθηκαν για το Γιώργο. Ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ θα ήθελα να δώσω στο Γενικό Λύκειο Βαρθολομιού, στο Σύλλογο Καθηγητών, τη Διευθύντρια Αννίτα Λάκκα και το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων.

Ωστόσο, ξεχωριστή ευγνωμοσύνη θα ήθελα να εκφράσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου στους συμμαθητές του Γιώργου, που όλη την κοινή τους σχολική ζωή είναι δίπλα του, τον αγαπούν, τον υποστηρίζουν και τον αντιμετωπίζουν ως ίσο. Με εκτίμηση, οι γονείς του Μιχάλης και Χρύσα Καλαρίτη».

Πρόκειται για μια άκρως θετική εξέλιξη, σε ένα θέμα που έδειχνε «κολλημένο» εξαιτίας της γραφειοκρατίας. Το ενδιαφέρον του γνωστού καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο προκειμένου οι διαδικασίες να γίνουν γρηγορότερα, γεγονός που όπως τόνισαν οι γονείς του Γιώργου Καλαρύτη τοποθετεί το συγκεκριμένο άνθρωπο ψηλά στην καρδιά τους, μιας και η συνεισφορά του στη διαδικασία ήταν τεράστια τη στιγμή που δεν γνώριζε επί προσωπικού την οικογένεια.

Λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την παροχή ειδικού βοηθητικού προσωπικού για το Γιώργο Καλαρύτη, δόθηκε με την παρέμβαση του γνωστού καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου
Ευαισθητοποιημένος από την κατάσταση που βιώνει ο Γιώργος Καλαρύτης, ο Δημήτρης Παπανικολάου έτρεξε τις διαδικασίες για τη χορήγηση του απαραίτητου προσωπικού

Όλη η επικαιρότητα