Ποδόσφαιρο

Ηλειακός-Αίας 5-2: Τέσσερα γκολ σε δεκαπέντε λεπτά…

Ο Αίας, για μισή ώρα στάθηκε πολύ ανταγωνιστικά
Ακούστε το άρθρο

Πιο έτοιμος ο Ηλειακός Λεχαιχνών, μια ποιοτική ομάδα, μόλις ανέβασε ταχύτητα, κατάφερε μέσα σε δεκαπέντε λεπτά να σημειώσει τέσσερα γκολ, δείχνοντας ότι ειναι μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες, αγωνιζόμενη χωρίς τους Δούλο, Καλογερόπουλο και Βασιλικόπουλο.

Ο Αίας, για μισή ώρα στάθηκε πολύ ανταγωνιστικά και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί στο 20΄με τον Θανάση Νικολόπουλο, πρώην παίκτη του Ηλειακού. Στο 30΄’ ωστόσο, η πίεση του Ηλειακού απέφερε καρπούς και με αυτογκόλ του Κολοτούρου έγινε το 1-1. Στο 38΄, από σέντρα του Αντωνόπουλου, ο Ανδρεόπουλος με κεφαλιά έκανε το 3-1, στο 45΄ο Αντωνόπουλος από γύρισμα του Παπασωτηρίου το 3-1 και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ανδρεόπουλος το 4-1. Στο 49΄μείωσε ο Αίας με τον Μουτσάι.

Ο Ηλειακός, με δυο γκολ του Μουσερή, στο 49΄και στο 80΄, διαμόρφωσε το τελικό 5-2. Ο Αίας, έχασε τον Γιάννη Κράγκαρη με τραυματισμό και ο τεχνικός Γιάννης Καραλάγας ανέφερε: «Δεν γίνεται στο κακό δεκαπεντάλεπτο της ομάδας να δεχόμαστε τέσσερα γκολ». Για τον Ηλειακό, δεν αγωνίστηκε στο αρχικό σχήμα ο Καλογερόπουλος, λόγω συμπτωμάτων γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησαν.

Ηλειακός: Αντωνόπουλος, Τσαντίλης, Μουσερής, Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Σταματόπουλος, Τσακοπιάκος, Αντωνόπουλος, Παπασωτηρίου, Ανδρεόπουλος, Μάης (Καλογερόπουλος, Στριγάς, Γκογκάκης, Αλεξανδρόπουλος, Κοντός, Μουσερής).

Αίας: Ψυχογιός, Κράγκαρης, Θ. Παναγιωτόπουλος, Μένα, Δ. Παναγιωτόπουλος, Γκίνης, Σιούλας, Νικολόπουλος, Κολοτούρος, Ηλιάκης, Μουτσάι. (Μαργαρίτης, Σεϊδόπουλος, Χαραλάμπους, Παυλίδης, Μπινιάρης, Γιαννόπουλος).

Όλη η επικαιρότητα