ΕΠΣ Ηλείας

Ηλειακός Λεχαινών – Ολυμπιακός Σαβαλίων 3-1: «Καθάρισε»… ο «γερόλυκος» Τ. Σχοινάς!

Ο Ηλειακός Λεχαινών πήρε νίκη-ανάσα!
Ακούστε το άρθρο

Ο Ηλειακός Λεχαινών πήρε νίκη-ανάσα επί του Ολυμπιακού Σαβαλίων με 3-1 και χατ-τρικ του πολύπειρου Αχαιού Τάκη Σχοινά. 

Ο Ηλειακός Λεχαινών, έφτασε στην πολύ σημαντική νίκη στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης των Λεχαινών. Έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον 45χρονο Αχαιό βιρτουόζο Τάκη Σχοινά, ο οποίος έκανε χατ-τρικ, αποδεικνύοντας σε όλους, ότι η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται, όσα χρόνια και αν κουβαλά κάποιος στην πλάτη του!  Ο Ηλειακός άνοιξε το σκορ με τον Σχοινά στο 55΄, υστερα από κόρνερ του Γ. Τσαντίλη. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 77΄, με κεφαλιά του Λιούρη. Με τη σέντρα όμως κυριολεκτικά ο Ηλειακός, έφτασε στο 2-1, καθώς ο Σχοινάς, με απευθείας ελεύθερο λάκτισμα από τη λευκή βούλα, αφού είδε τον τερματοφύλακα εκτός θέσης, με ένα μακρινό δυνατό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού για δεύτερη φορά. Το τελικό 3-1, διαμόρφωσε στο 84΄πάλι ο Σχοινάς με μακρινό πλασέ από αριστερά στην απέναντι γωνία και αφού έριξε το σώμα του αριστερά,

Ηλειακός Λ.: Τριχάς, Σταματόπουλος, Κόστα, Τσαντίλης, Κουργιαλάς, Τριτάρης, Μουσερής, Τσίμπιτσης, Μάης, Ανδρεόπουλος (75΄Χ. Κουτσογιαννόπουλος), Σχοινάς (89΄Κουρής).

Ολυμπιακός Σ.: Φωτόπουλος, Μπουγονικολός, Τσακοπιάκος, Λιούρης, Σαββανίδης, Χατζηνικολάου (46΄Καράμπελας), Γερασιμόπουλος, Πρίφτι (46΄Μαρκόπουλος), Μπατζαλής (7΄λ.τ. Σταυρούλιας), Ευ. Παναγιωτόπουλος, Δ. Παναγιωτόπουλος (80′ Αλ. Παναγιωτόπουλος).

 

Όλη η επικαιρότητα