ΕΠΣ Ηλείας

Ηλειακός Βαρθολομιού – Νίκη Τραγανού 2-1: Έδειξε τις διαθέσεις του… με το «καλημέρα»!

Ιδανικό ξεκίνημα!
Ακούστε το άρθρο

Ιδανικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας (στην πρεμιέρα είχε ρεπό), έκανε την 2η αγωνιστική ο αρκετά δυνατός φέτος Ηλειακός Βαρθολομιού, υποχρεώνοντας με σκορ 2 – 1, σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα,  τη Νίκη Τραγανού, δειχνοντας τις διαθέσεις του με το «καλημέρα»!

Η εικόνα  του ματς:

Μόλις στο  15′, από ατομική προσπάθεια του Μονόλιθου και πλασέ στην κλειστή γωνία , αφού η μπάλα  κόντραρε σε αμυντικό και (1-0). Ενώ στο  20′, σε γλίστρημα του  Κουλούρη, ο Γεωργιόπουλος από καλή θέση το σουτ, όμως ο  Χριστοφοράτος έδιωξε. Και στο 24΄ νέα ατομική προσπάθεια αυτή τη φορά του Ζωγόπουλου, πλασάροντας στην απέναντι γωνία τον Μικελόπουλο, δοκάρι και στα δίχτυα (2-0)! Στο 40′, πάσα στην πλάτη της άμυνας του Ηλειακού, ο Δ. Κολοτούρος, απέφυγε και τον τερματοφύλακα, το πλασέ του στο δοκάρι! Στην επανάληψη και στο 70′, ο Γεωργιόπουλος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, ο Γαλανόπουλος αντέδρασε γρήγορα και μπλόκαρε το πλασέ. Στο 71′: φάουλ του Τσουκαλά από πλάγια θέση, η μπάλα έξυσε το οριζόντιο δοκάρι.. Ενώ στο 78′: κεφαλιά του Γεωργιόπουλου από ιδανική θέση, σε κόρνερ ο Γαλανόπουλος. Και στο 90΄ ο Γεωργιόπουλος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό(2-1).

Ηλειακός: Γαλανόπουλος, Γιούλης, Χριστοφοράτος (λ.τ. 75′ Βούτος), Κουλούρης, Καμαρινός, Γκίνης, Ζωγόπουλος, Μπουρούκης, Μονόλιθος (67′ Σέμα), Τσουκαλάς, Ράλλης (78′ Κωστόπουλος).

Νίκη: Μικελόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος (57′ Κούντουρας), Δ. Κασσιανός, Γαργαρώνης, Ι. Κασσιανός, Νικολόπουλος, Καλογερόπουλος, Φ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Μάζης (45′ λ.τ. Μαργαρώνης).

Όλη η επικαιρότητα