ΕΠΣ Ηλείας

Ηλειακός Βαρθολομιού – Ολυμπιάδα Γουμέρου 1-0: Δυσκολεύτηκε ελέω κούρασης…

Δύσκολη, ελέω της κόπωσης των παικτών της από τα συνεχή παιχνίδια, αλλά δίκαιη νίκη, πήρε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην έδρα της, η ομάδα του Ηλειακού Βαρθολομιού.
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολη, ελέω της κόπωσης των παικτών της από τα συνεχή παιχνίδια, αλλά δίκαιη νίκη, πήρε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην έδρα της , η ομάδα  του Ηλειακού  Βαρθολομιού, επικρατώντας με σκορ 1- 0 της αξιόμαχης Ολυμπιάδας Γουμέρου, η οποία έχασε δυο ευκαιρίες στο τέλος, για να γίνει το 1-1.

Η εικόνα του ματς:

Στο 30΄η Ολυμπιάδα είχε δοκάρι, με σουτ από τον Ροδόπουλο. Μια στατική όμως φάση στο 63΄, έφερε  το νικητήριο γκολ. Ο Πέτρος Τσουκαλάς, εκτέλεσε το κόρνερ και ο Δουλαβέρης έφυγε από το δεύτερο δοκάρι προς το πρώτο, για να βρει τη μπάλα με το κεφάλι, μια φάση καρμπόν με το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Ξενοφώντα. Ένα γκολ, το οποίο ήταν αρκετό να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του Τάκη Δρακόπουλου. Η Ολυμπιάδα, είχε καλές στιγμές στην επανάληψη, χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει κάποιο γκολ, καθώς της έλλειψε η καλή τελική πάσα.

Ηλειακός Β.: Μανουσιάδης, Καραγιάννης, Γιούλης (46΄Ραυτόπουλος), Δαλαβούρας, Πανόπουλος, Ντουρουρού, Αποστολόπουλος (80΄Βέρρας), Ηλιάκης, Σαρακίνης (80΄Ζέζας), Τσουκαλάς, Δουλαβέρης (75΄Μανιανής).

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Κολοβάδης, Σ. Μπίρμπας, Βουρλούμης (46΄λ.τ. Στ. Μπίρμπας), Δρακόπουλος (80΄Παπανδρέου), Φωτακόπουλος, Καλαντζής, Μπαντουδάκης, Κωνσταντόπουλος, Δ. Μπίρμπας (26΄λ.τ. Γεωργόπουλος-87΄Παυλόπουλος), Ροδόπουλος (75΄Δασκόπουλος).

Όλη η επικαιρότητα