ΕΠΣ Ηλείας

Ηλειακός Βαρθολομιού – Ολυμπιακός Σαβαλίων 2-3: Του έκοψε τη… φόρα ο Μηλαδόπουλος!

Η  εντυπωσιακή έως τώρα πορεία  του Ηλειακού Βαρθολομιού σταμάτησε χθες το απόγευμα στην έδρα του, καθώς έχασε με σκορ 3 – 2  από τον έμπειρο Ολυμπιακό Σαβαλίων, που έπαιξε  έξυπνα, και πήρε  για το αποτέλεσμα! 

Οι γηπεδούχοι  που χθες  δεν ήταν  σε καλή ημέρα , βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 28΄  με γκολ του Μηλαδόπουλου!

Όμως για λίγο καθώς στο 34΄ο  έμπειρος  Π. Τσουκαλάς έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1 – 1!  Όμως σχεδόν με τη σέντρα…, τα Σαβάλια πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Δ. Παναγιωτόπουλο, κάνοντας το 1 – 2! Με τα γκολ  να πέφτουν «βροχή», καθώς στο 37΄ο Κουλούρης έφερε το ματς  και πάλι στα ίσια, γράφοντας το 2 – 2 που ήταν και σκορ α΄ ημιχρόνου!

Στην  επανάληψη έγινε «μάχη», όμως στο 60΄ο Μηλαδόπουλος και πάλι  σκόραρε για το 2 – 3, το οποίο δεν άλλαξε έως το φινάλε!  Με τον Ηλειακό να χανει ευκαιρίες για το 3 – 3, με  την καλύτερη ένα ανεπανάληπτο τετ – α – τετ του Π. Τσουκαλά!

ΗΛΕΙΑΚΟΣ:  Γαλανόπουλος, Γιούλης(65΄Χατζηγιάννης), Χριστόπουλος, Κουλούρης, Καμαρινός, Γκίνης(85΄Σίμα), Ζωγόπουλος(70΄Κρίκος), Μπουρούκης, Μονόλιθος, Τσουκαλάς Π., Ράλλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πλατής, Βλασσόπουλος(85΄ Μπατζαλής Γ.), Τσακοπιάκος(70΄Ηρ. Μαγκαφάς), Ρούνης, Λιούρης, Χατζηνικολάου, Παναγιωτόπουλος Ε.,  Παναγιωτόπουλος  Δ.(90΄Σταφανόπουλος),  Μπατζαλής Ρ.,  Μίχα, Μηλαδόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα