Αθλητισμός

Ηλεία/Ποδόσφαιρο: «Οι Χειμαδιώτες μας επιτέθηκαν και μας κυνηγούσαν ως το Σόπι!»

goymero.jpg

Σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ της Ολυμπιάδας Γουμέρου αναφέρεται στα γεγονότα που έγιναν στο ματς του Σαββάτου με τον Κεραυνό Χειμαδιού.

Οι άνθρωποι του Γουμέρου τονίζουν ότι αυτά που έγιναν στο γήπεδο Χειμαδιού και έξω από αυτό… δεν έχουν θέση στον χώρο του ποδοσφαίρου και είναι ανεπίτρεπτα.

Η ανακοίνωση της Ολυμπιάδας αναφέρει τα εξής:

«Τα όσα βιώσαμε στον αγώνα Κεραυνού Χειμαδιού-Ολυμπιάδας Γουμέρου πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο… Είναι ανεπίτρεπτα και απαράδεκτα τα όσα έγιναν. Από την αρχή του αγώνα, οι φίλαθλοί μας τοποθετήθηκαν στην άκρη της κερκίδας και ανάμεσα τους, ήταν γυναίκες και παιδιά. Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων έβριζαν με ακατανόμαστες εκφράσεις τους φιλάθλους μας και τους παίκτες μας, ενώ στο τέλος του αγώνα μας επιτέθηκαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τον ποδοσφαιριστή μας, Αγγελή Νικολόπουλο τον χτύπησαν εντός αγωνιστικού χώρου και μετά μας κυνηγούσαν … μέχρι το Σόπι!

»Έγινε μαζική επίθεση από παίκτες και φιλάθλους, τη στιγμή που κανείς από εμάς δεν το περίμενε, με βάσει τη φιλοξενία μας σε άλλα μεταξύ μας ματς. Δεν το περιμέναμε…, ειδικά μετά και το πρώτο ματς, για το κύπελλο. Δεχτήκαμε ύπουλη… επίθεση και συνολικά οι άνθρωποι του Χειμαδιού μας ξεφτίλισαν!!! Μας συμπεριφέρθηκαν λες και είμαστε ζώα και απέδειξαν με τη συμπεριφορά τους, ότι δεν έχουν επίπεδο.

»Εμείς, δεν αντιδράσαμε και το κάναμε αυτό, διότι πιστέψαμε ότι δεν θα γίνει τίποτα, αλλά και ότι κάποιοι θα μας προστατέψουν. Δεν το έκανε κανείς όμως! Ακόμη και ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Η που ήταν παρών, δεν έκανε την παραμικρή κίνηση και καθόταν αμέτοχος. Μας άφησε απροστάτευτους. Παίκτες του Κεραυνού, μας χτυπούσαν και μας έβριζαν, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερο θάρρος στους εξαγριωμένους φιλάθλους τους. Όλα φαίνεται ότι ήταν σχεδιασμένα…

»Εμείς συμπαραστεκόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας Αγγελή Νικολόπουλο, που κατέθεσε μήνυση για την επίθεση και τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον Νίκο Μπουλούμπαση (γεγονός που αναφέρεται και στο φύλλο αγώνα) και θα είμαστε δίπλα του, σε ότι χρειαστεί. Όλα αυτά τα αναφέρουμε για να μάθουν στην Ποδοσφαιρική Ηλεία τι συμβαίνει στο Χειμαδιό, ακόμη και εν έτει 2013!!!

»Ως πότε όμως θα συνεχιστεί αυτό; Τι πρέπει να κάνουν οι άλλες ομάδες; Πώς να αντιδράσουν όταν φθάνουν στο αμήν…; Οι αρμόδιοι ας πάρουν τα μέτρα τους, διότι φαίνεται ότι οι άνθρωποι αυτής της ομάδας, απέχουν από τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Είναι πολύ μακριά… »

Όλη η επικαιρότητα