Ηλεία

Ηλεία: Ανατροπή στην υπόθεση με τον θείο που «βίασε» την 18χρονη ανιψιά του – «Την αγαπώ, την θέλω» (VIDEO)

Τη δική του εκδοχή δίνει ο θείος της ανήλικης από την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, ο οποίος σύμφωνα με τη μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος του, φέρεται ότι τη βίασε, αφού προηγουμένως τη νάρκωσε, και την άφησε και έγκυο.

Ο 39χρονος θείος μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και υποστήριξε ότι είχε δεσμό με την κοπέλα και δεν τίθεται κανένα θέμα βιασμού.

Αμαλιάδα: Σοκάρει ο βιασμός ανήλικης από το θείο της – Την άφησε έγκυο

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη μήνυση, το συμβάν σημειώθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2016, όταν η κοπέλα ήταν ακόμη ανήλικη, μέσα στο σπίτι που είχε μετακομίσει προσωρινά με την οικογένειά της στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι ο θείος της, που είναι πρώτος εξάδελφος της μητέρας της, μπήκε στο σπίτι της, τη νάρκωσε με πορτοκαλάδα και στη συνέχεια τη βίασε. Από το βιασμό προέκυψε εγκυμοσύνη και η κοπέλα το αποκάλυψε στους δικούς της όταν ήδη ήταν έξι μηνών έγκυος, γιατί όπως ισχυρίζεται δεχόταν απειλές από τον φερόμενο δράστη.

Λέει ότι την αγαπά

Ο θείος από την πλευρά του υποστηρίζει ότι είναι ‘μακρινός συγγενής και άντρας του κοριτσιού’. Ισχυρίζεται ότι είχε δεσμό μαζί της ένα χρόνο, ότι την αγαπάει και τη θέλει και ότι είχαν φύγει μαζί, κάτι το οποίο γνώριζαν όλοι.

Στις δηλώσεις του λέει ότι όσα αναφέρονται στη μήνυση είναι ψέματα και ότι θέλει την κοπέλα για γυναίκα του, για την οποία υποστηρίζει ότι τη χτύπησαν οι δικοί της για να πάει στο δικηγόρο.

Είπε επίσης ότι έχει μία μικρή συγγένεια με τη μητέρα της και όχι με την κοπέλα και δήλωσε ότι όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη ήθελε να την πάρει να φύγουν. Ανέφερε ότι όλοι γνώριζαν για τη σχέση του με την κοπέλα, εκτός από τον πατέρα της.

 «Αγαπηθήκαμε και φύγαμε μαζί ,ενώ ήταν έγκυος! Ήθελε να φύγουμε μαζί και πριν μείνει έγκυος. Με αγαπάει και εγώ την αγαπάω την γυναίκα μου» είπε ο θείος.

Το λόγο βέβαια, έχει πλέον η δικαιοσύνη.

Όλη η επικαιρότητα