Εκπαίδευση Ηλεία

Ηλεία: Ανέλαβαν υπηρεσία οι νέοι Διευθυντές σχολικών μονάδων

Ακούστε το άρθρο

 Υπηρεσία στα νέας τους καθήκοντα, ανέλαβαν χθες οι 124 Διευθυντές των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας. Η θητεία τους, με τριετή διάρκεια, θα λήξει στις 31 Ιουλίου του 2020.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων στις Διευθύνσεις και την ανάρτηση των κυρωμένων πινάκων – με την έγκριση και του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου – οι διευθυντές, νέοι και παλιοί που συνεχίζουν τη θητεία τους στα μέχρι πρότινος σχολεία τους, χθες το πρωί κλήθηκαν να αναλάβουν υπηρεσία.

Στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ηλείας

   Μέχρι το μεσημέρι, από τα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, πέρασαν οι 67 νέοι Διευθυντές των 37 Γυμνασίων, 21 Λυκείων, 6 ΕΠΑΛ, 1 Εργ. Κέντρου, 1 Μουσικού Σχολείου και 1 ΕΕΕΕΚ, υπογράφοντας το πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας.

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηλείας

Αντίστοιχα, και στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας μέχρι το μεσημέρι είχαν αναλάβει καθήκοντα οι 57 Διευθυντές των πολυθέσιων (σ.σ 4/θεσια και άνω) Δημοτικών Σχολείων, στους οποίους ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Παναγιώτης Ζεύλας, ευχήθηκε «..καλή θητεία, καλή δύναμη και δημιουργικότητα ώστε να ανταποκριθούν στα διοικητικά και παιδαγωγικά τους καθήκοντα, ώστε να είναι χρήσιμοι στους μαθητές τους και να λειτουργήσουν ως πρότυπα, παιδαγωγικά γι’ αυτούς, να δίκαιοι απέναντι στους συναδέλφους τους και προσηνείς και εξυπηρετικοί απέναντι στην κοινωνία».

Όλη η επικαιρότητα