Ηλεία

Ηλεία: Ανοίγει τις πύλες της η Ανθοκομική Έκθεση – Σήμερα τα εγκαίνια

Ακούστε το άρθρο

Ανοίγει τις πύλες της σήμερα η 18η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση στην Αμαλιάδα, που θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα 28 Μαΐου.

Η έκθεση φιλοξενείται και φέτος στην πλατεία Ανεμομύλου και θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 16 εκθέτες με φυτά, λουλούδια, διακοσμητικά, είδη κήπου, χειροποίητα, ενώ θα περιλαμβάνει και πλούσιο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την συμμετοχή πολλών συλλόγων της περιοχής.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και στον χώρο που βρισκόταν η παιδική χαρά Ανεμομύλου θα λειτουργεί καθημερινά Πάρκο ψυχαγωγίας για παιδιά με πολλές δραστηριότητες, ενώ με την συνδρομή της κας Ελένης Σταθοπούλου τα παιδιά θα ζωγραφίσουν τους τοίχους του κτιρίου στην πλατεία Ανεμομύλου.

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης έχουν προγραμματιστεί για απόψε στις 9 το βράδυ από τον Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο. Στις 8 το βράδυ θα ανοίξει το πρόγραμμα το χορευτικό του δήμου Ήλιδας, το οποίο θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς, ενώ στις 9:30 το βράδυ θα ακολουθήσει συναυλία από το συγκρότημα Bandaola. Επίσης, θα υπάρχει μπουφές γλυκών, προσφορά Συλλόγων και Σωματείων του δήμου.

Αύριο Κυριακή 20 Μαΐου το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

19:00 – 21:00 μ.μ.: Ζωγραφική προσώπου- σώματος για τους μικρούς φίλους από το Κοινωφελές Σωματείο “Πύρρων”

19:00 μ.μ.: Χοροί Latin, Zumba και Ηip Hop από το γυμναστήριο “ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ” του Β. Καραγκούνη

19:30 μ.μ.: Χορός από την ομάδα της Σχολής Χορού της Δ. Μπέρτσου στα Κρέστενα “Shall we dance”

21:00 μ.μ.: Παράσταση παραδοσιακού θεάτρου σκιών από τον Χρήστο & Φώτη Πλέσσα.

Όλη η επικαιρότητα