Ηλεία

Ηλεία: Ανοίγουν στόματα μετά τον θάνατο της Αρετής…

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για συγκεκριμένα πρόσωπα, μέλη επικίνδυνων κυκλωμάτων που δρουν ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο παγιδεύοντας ανυποψίαστες κοπέλες για να τις μετατρέψουν σε δούλες του Εωσφόρου, έρχονται στο φως από κορίτσια που έμπλεξαν στα δίχτυα σατανιστών αλλά απέφυγαν την τελευταία στιγμή το τραγικό τέλος της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου από τη Βαρβάσαινα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso.

Τα στόματα άνοιξαν από τη στιγμή που ήρθε στο φως η υπόθεση της αδικοχαμένης φοιτήτριας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω. Πρόκειται κυρίως για φοιτήτριες από την περιφέρεια, που σπουδάζουν στην Αθήνα, που διαπίστωσαν με τρόμο ότι θα είχαν την τραγική τύχη της φοιτήτριας από τη Βαρβάσαινα Ηλείας, αν δεν κατάφερναν να ξεφύγουν από τα κυκλώματα με τα οποία είχαν μπλέξει. Μεταξύ αυτών, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της άτυχης 22χρονης Αρετής, είναι μία φίλη της, η οποία βρέθηκε επίσης ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία αλλά ο δικός της πατέρας πρόλαβε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

«Έχω στοιχεία για ένα κορίτσι, στο οποίο τα άτομα αυτά προκάλεσαν μεγάλο κακό. Ήταν φίλη της κόρης μου. Ευθύνονται τα ίδια άτομα, η ίδια ομάδα. Και το κορίτσι αυτό γλίτωσε στο παρά πέντε την αυτοκτονία πριν από ενάμιση χρόνο. Τη γλίτωσε ο πατέρας της. Του έστειλε αποχαιρετιστήριο γραπτό μήνυμα, αλλά εκείνος ειδοποίησε την Αστυνομία και έτρεξαν και την πρόλαβαν. Εγώ δεν πρόλαβα…» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος.

Ενδελεχείς έρευνες

Η ύποπτη αυτοκτονία της 22χρονης Αρετής είχε αναγκάσει τους γονείς της να αρχίσουν ενδελεχείς έρευνες για να διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η κόρη τους. Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν διαπίστωσαν μεταξύ άλλων πως συγκεκριμένα άτομα διατηρούν στο διαδίκτυο ιστοσελίδες, οι οποίες διακινούν υλικό με σατανιστικά σύμβολα και αποκρυφιστικές δοξασίες.

«Τα άτομα αυτά, για τα οποία προέκυψε πως είναι υπαρκτά πρόσωπα και γνωστά στις Αρχές, προσεγγίζουν με διάφορους ελκυστικούς τρόπους νεαρά κορίτσια που προέρχονται από την περιφέρεια και ζουν μόνα τους στην Αθήνα, και τα μυούν σε αυτού του είδους τις δοξασίες. Παράλληλα, τα αποκόπτουν από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον τους, ώστε να τα έχουν απόλυτα εξαρτημένα από δύο ή τρία πρόσωπα, μέσω των οποίων γίνεται και η επιτήρησή τους. Στην πορεία, αν κρίνουν πως κάποιες από τις κοπέλες αυτές δεν είναι κατάλληλες για να πάνε σε περαιτέρω μύηση, τις θυσιάζουν ή τις οδηγούν στην αυτοκτονία!» καταγγέλλει στην «Espresso» ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Τζαβάρας.

Όλη η επικαιρότητα