Ηλεία

Ηλεία: Αντιπεριφερειάρχες και περιφεριακοί σύμβουλοι σε εργασίες επισκευής δρόμων

Ακούστε το άρθρο

Η «ομάδα» Φαρμάκη εν δράσει… και παντός καιρού!

ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΠΙΛΙΡΗΣ ΚΑΙ ΜΠΙΛΙΑ

Κοντά στους ρυθμούς της υλοποίησης έργων από την Περιφέρεια βρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού – Πολιτισμού Νίκος Κοροβέσης, Αγροτικής Ανάπτυξης Θοδωρής Βασιλόπουλος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας Χρήστος Μπιλίρης και Μαρία Μπίλια.

Ειδικότερα επισκέφθηκαν τις εργασίες που εκτελούνται ήδη και βρίσκονται σε εξέλιξη στα συνδετήρια τμήματα των δρόμων Κατακόλου – Αγίου Ανδρέα – Σκουροχωρίου και Μυρτιάς, όπως και στην οδική αρτηρία Δουνεΐκων – Αμαλιάδας.

Τόσο αυτά όσο και ορισμένα ακόμη τμήματα εντάσσονται σε μάι μεγάλη εργολαβία που ξεκίνησε η Περιφέρεια με στόχο να γίνουν αποκαταστάσεις φθορών, επισκευές και ζημιές, καθαρισμοί και τεχνικά έργα και πρανή κ.λπ.

Οι ανωτέρω αφού είδαν διάφορα σημεία στις εργασίες, και μίλησαν με μέλη των τεχνικών συνεργείων επεσήμαναν την σπουδαιότητα συνολικά του έργου που εμφανίζει προϋπολιγισμό 2,6 εκατ. ευρώ και εκτιμήθηκε ως αναγκαίο για την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και των επισκεπτών, αφού πέραν των άλλων οι συγκεκριμένες περιοχές όπου εκτελείται το έργο, παρουσίαζαν τους θερινούς μήνες σημαντική τουριστική κίνηση.

Έτσι η «δυνατή ομάδα» της παράταξης Φαρμάκη παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες με τον κορωνοϊό, συνεχίζει με συνέπεια και διάρκεια τις επισκέψεις και τις πρωτοβουλίες της, κάτι που θα κάνει σε πολλά ακόμη θέματα στο μέλλον.

Όλη η επικαιρότητα