Ηλεία

Ηλεία: Απολογούνται την Τετάρτη τα μέλη των δύο εγκληματικών ομάδων που διακινούσαν ναρκωτικά

Ακούστε το άρθρο

Τεράστιος ντόρος έχει προκληθεί στην Ηλεία και την Ελλάδα με την εξάρθρωση δύο εγκληματικών ομάδων και τη σύλληψη 9 ατόμων που τις συγκροτούσαν, τα οποία όλο αυτό το διάστημα φρόντιζαν να διακινούν σε όλη την Ηλεία κάνναβη, ηρωίνη και κοκαΐνη έχοντας διακριτούς ρόλους ο καθένας.

Η μεταγωγή των εννέα κατηγορούμενων στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου προκάλεσε τεράστιο σοκ, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που απολάμβαναν το μεσημέρι του Σαββάτου τον καφέ τους σε καφέ γύρω από τα δικαστήρια και έγιναν μάρτυρες μιας αν μη τι άλλο συγκροτημένης και με πολλά μέλη μεταφοράς. Και αν κάποιοι απόρησαν για το τι γινόταν, άλλοι καταλάβαιναν πως τα συγκεκριμένα άτομα εμπλέκονταν σε κάτι σοβαρό, όπως η διακίνηση και η εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Οι άνθρωποι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου φρόντισαν ώστε οι δράστες να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, καθώς ορισμένοι εξ αυτών είναι γνωστοί στην κοινωνία και με οικογένειες. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ασφάλεια Πύργου επέλεξε να οδηγήσει τους δράστες στο Δικαστικό Μέγαρο από τη δεξιά πόρτα, η οποία και χρησιμοποιείται σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις.

Όσον αφορά τώρα όσα έγιναν εντός του Δικαστικού Μεγάρου, η δικογραφία δόθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που εξέτασε την υπόθεση.

Οι κατηγορούμενοι ωστόσο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, προκειμένου να απολογηθούν στον Ανακριτή Πύργου.

Όλη η επικαιρότητα