Πολιτική

Ηλεία: Διεθνής αναγνώριση για τον Άγγελο Λαδά

Ακούστε το άρθρο

Ο Άγγελος Λαδάς είναι πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ, η ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία του με τίτλο «Ο Ήλιος εναντία στην φτώχεια» που αποσκοπεί στο να βοηθήσει τις οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα πέρασε τα ελληνικά σύνορα.

Ο Άγγελος Λαδάς έγινε δεκτός ως μέλος στο Ευρωπαϊκό παρατηρητήριο για την ενεργειακή φτώχεια. Αυτό αποτελεί μια μεγάλη αναγνώριση για την προσπάθεια που κάνει να βοηθήσει τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας να μην χάσουν την πρόσβαση στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Το Παρατηρητήριο της ΕΕ για την Ενεργειακή Φτώχεια (EPOV) λειτουργεί υπό την αιγίδα της ευρωπαϊκής επιτροπής. Η κύρια αποστολή του είναι να προκαλέσει μετασχηματιστική αλλαγή στη γνώση σχετικά με την έκταση της ενεργειακής πενίας στην Ευρώπη με καινοτόμες πολιτικές και πρακτικές για την καταπολέμησή της. Η δημιουργία ενός παρατηρητηρίου ενεργειακής φτώχειας αποτελεί μέρος των πολιτικών προσπαθειών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας σε όλες τις χώρες της ΕΕ.

Η κοινωνία μας χρειάζεται τις καλές ιδέες που προσπαθούν να επιλύσουν κοινωνικά προβλήματα και να αναβαθμίσουν την ποιότητα  ζωής των πολιτών.

Όλη η επικαιρότητα