Ηλεία

Ηλεία: Διεθνής αναγνώριση του λαδιού της εταιρείας Oliorama

Ακούστε το άρθρο

Η εταιρεία Oliorama συμμετέχει και το 2018 σε διεθνείς διαγωνισμούς έχοντας αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε κορυφαίους διαγωνισμούς ποιότητας ελαιολάδου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο μέχρι τώρα απολογισμός είναι 6 χρυσά και 2 ασημένια βραβεία ποιότητας και γεύσης στο Λος Άντζελες, στην Αθήνα (στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης FoodExpo), το Λονδίνο και την Νέα Υόρκη (για τα λάδια “Oliorama Exclusive PGI Bio Olympia” και “Oliorama Exclusive PGI Olympia”).

Αξίζει να αναφερθεί πως η leader της εταιρείας, Μαρία Σπηλιακοπούλου, είναι η μοναδική ελληνίδα παραγωγός στην οποία έχει αναφερθεί εκτενώς το γνωστό περιοδικό “National Geographic Food” αναφορικά με την ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας και τις συνεχείς διακρίσεις της.

«Μία πολύ σημαντική αναγνώριση για την εταιρεία φέτος, είναι η απονομή του Χρυσού βραβείου στο διαγωνισμό LONDON IOOC 2018 στην κατηγορία ισχυρισμού υγείας. Συμβαδίζοντας με τις τελευταίες επιστημονικές μελέτες παγκοσμίως η βράβευση αυτή αποτελεί το εργαλείο ώστε αφ’ ενός να «πιστοποιήσουμε» και να επικοινωνήσουμε στους καταναλωτές τη σημαίνουσα διατροφική αξία και τα προνόμια που επιφέρει η κατανάλωση εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου στην ανθρώπινη υγεία και αφετέρου να ισχυροποιηθεί η θέση του ελληνικού Ελαιολάδου στις Διεθνείς Αγορές γενικότερα»… δηλώνει στην ΠΑΤΡΙΣ η κα Σπηλιακοπούλου.

Η ίδια συμπληρώνει πως: «Είναι μεγάλη τιμή αλλά και ικανοποίηση η βράβευση σε διαγωνισμούς αυτού του κύρους. Το επιτυχές αποτέλεσμα δίνει δύναμη και ώθηση για την συνέχιση της προσπάθειας παραγωγής εξαιρετικού προϊόντος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παραγωγούς ελαιολάδου που συνεργάζονται αποκλειστικά με την Oliorama, το προσωπικό της εταιρείας, το γεωπόνο μας Γεώργιο Διβριτσιώτη που έχει επιφορτιστεί με την συνολική διαχείριση των ελαιώνων και φυσικά το ελαιοτριβείο που συνεργαζόμαστε για την συνεισφορά τους στο επιτυχημένο αυτό αποτέλεσμα. Απώτερος στόχος της εταιρείας παραμένει πάντοτε η διασφάλιση της ύψιστης ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων που αναπόφευκτα οδηγεί στη διεθνή αναγνώριση και ανάδειξη του Νομού μας, της Ολυμπίας και των προϊόντων μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και δυόμιση χρόνια έχοντας επιτύχει ο κύριος όγκος εξαγωγών της να κατευθύνεται στο Λος Άντζελες και την Καλιφόρνια των ΗΠΑ και την Ελβετία.

Τα βραβεία της «OLIORAMA» για το 2018 (6 χρυσά 2 ασημένια):

HEALTH CLAIM CATEGORY (για το λάδι “Oliorama Exclusive PGI Olympia”)

Gold Medal, LONDON IOOC 2018

 

QUALITY AWARDS (για το λάδι “Oliorama Exclusive Bio PGI Olympia”)

Gold Medal, NYIOOC 2018

Silver Medal, Los Angeles IOOC 2018

Silver Medal, KOTINOS IOOC 2018

“Oliorama Exclusive PGI Olympia”

Gold Medal, NYIOOC 2018

Gold Medal, Los Angeles IOOC 2018

Gold Medal, ATHENA IOOC 2018

Gold Medal OLIVE JAPAN 2018

Όλη η επικαιρότητα