Ηλεία

Ηλεία: Έκλεισε πάλι ο παραποτάμιος Αλφειού

Ακούστε το άρθρο

Έκλεισε ξανά χθες το βράδυ ο παραποτάμιος δρόμος του Αλφειού, καθώς η κακοκαιρία προκάλεσε νέα προβλήματα στο ύψος του συνοικισμού Σκάλα. Όπως τόνισε στην εφ. Πατρίς ο πρόεδρος της ΤΚ Διασέλλων, Κώστας Βασιλακόπουλος, στην αριστερή λωρίδα του δρόμου, που ήταν ανοιχτή για τους οδηγούς από προχθές, έχει συγκεντρωθεί λάσπη, η οποία είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει πρόβλημα σε διερχόμενο αυτοκίνητο και να το εγκλωβίσει.

Έτσι σε συνεννόηση με την αστυνομία και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας μέχρι να βελτιωθεί ο καιρός και να υποχωρήσει η λάσπη.

Δωρεά στα Διάσελλα

Ένα πυροσβεστικό όχημα για την προστασία των Διασέλλων δώρισε η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Βοήθεια για την Ελλάδα» που έχει ιδρύσει ο Γερμανός Erwin Schrűmpf. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΤΚ Διασέλλων, Κώστας Βασιλακόπουλος, τον περασμένο Αύγουστο σε μια πυρκαγιά γνώρισε τα μέλη της ΜΚΟ και τον ίδιο τον Εrwin.

«Ως πρόεδρος της Κοινότητας ζήτησα ένα πυροσβεστικό όχημα για την προστασία του Χωριού. Πριν από λίγες ημέρες ενημερώθηκα ότι στις 30/3 το όχημα αυτό θα βρίσκεται στα Διάσελλα! Από της 30/3 λοιπόν τα Διάσελλα θα έχουν το δικό τους όχημα πρόληψης Πυρκαγιάς και Πρώτων βοηθειών. Erwin, σε ευχαριστούμε!», έγραψε σε ανάρτησή του στο φέισμπουκ ο κ. Βασιλακόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα